Wim De Laet


Regio Kalmthout - Schoten - Wuustwezel - Zoersel - Merksem - Brasschaat


Wim De Laet - Loopbaancoach


  Heibloemlaan 90, 2920 Kalmthout  
      Kopstraat 10, 2900 Schoten

  wim@loopbaangeluk.be

  0486 10 11 96

   "The world is what you believe it to be. And it changes if you change" (Byron Katie) 

Wie is Wim De Laet?


Ik ben Wim De Laet en ben iemand die je helpt om op een andere manier naar jezelf te kijken.


Zo kan je beter omgaan met stress en vind je een eigen veilige plek. Er komt weer ruimte om goed om te gaan met fijne en minder fijne gevoelens, om meer ontspannen en in raakbaarheid in het leven te staan. Je komt vanuit het voelen opnieuw in contact met de wijsheid van je lichaam.


Het laat je toe om gemakkelijker in verbinding te gaan met andere mensen en om meer vervulling te ervaren. Je mag weer gaan van het overleven naar het voluit leven. Ja, dat is wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen.


Zo kan je weer zien dat alles wat om je heen gebeurt precies kloppend is en jou uitnodigt om uit de strijd en in vertrouwen te gaan. 


Ik begeleid je vanuit mijn liefdevolle blik en mijn volledige aanwezigheid, waardoor ik jou echt kan zien en horen. 


We werken in de natuur, die telkens opnieuw feilloos spiegelt wat er mag gezien worden.


Deze werkwijze zorgt ervoor dat jij je opnieuw gedragen kan voelen door liefde en niet door afwijzing. 


Website Wim De Laet


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Het is zo bijzonder om met Wim te werken: zijn zachte kracht, liefdevolle doortastendheid, échte aanwezigheid en oordeelloosheid geven telkens weer zo’n veiligheid waardoor we samen naar de diepere lagen en de echte kern van de vraag kunnen komen. Nooit gedacht dat mijn familiesysteem zo’n invloed op me had! De frisse lucht en de natuur zorgen ervoor dat ik beter uit mijn denken kan blijven en beter kan voelen.
- D. VD

Ik vond de loopbaancoaching op zich een heel intensieve ervaring. Ik keek er telkens naar uit. Ik werd geconfronteerd met mijn eigen ik en kreeg inzichten in waar ik mee vast zit. De ene keer ging het goed, de andere keer was ik zeer emotioneel. Uiteindelijk werd veel duidelijk. Het is niet gemakkelijk om dit om te zetten in de realiteit en objectief te kunnen blijven kijken naar wat je terug mee ‘sleurt’. Het is echt een meerwaarde om te doen in de huidige snelle maatschappij.

Kort samengevat: een super fijne ervaring die een meerwaarde biedt aan mensen die het even zelf niet meer ‘objectief’ zien.

– L.V.

Ik heb reeds verschillende keren coaching in de natuur met Wim ervaren. Het voelt voor mij erg comfortabeler aan. Wim speelt heel sterk in op de dingen die ik zeg waardoor de connectie tussen ons even sterk is.

Een aanrader om elke job uitdaging te tackelen en met een vernieuwde blik te kijken!

– Karel