ursie wouters

Regio Pallieterland: Groot Heist-op-den-Berg - Lier - Herenthout - Bevel - Berlaar - Nijlen en omstreken


Ursie Wouters - Natuurcoach

Bevelsesteenweg 101, 2222 Itegem (Heist-op-den-Berg)
+ Vaerestraat 4, 2560 Nijlen
+ Kruiskensbaan 8, 2560 Nijlen
+ Boonmarkt 4 a, 2220 Heist-op-den-Berg
ursie@nextstepcoaching.be 
0473 24 50 87

"Beneath the surface, you’re on fire 🔥" - Magma

“Ontsteek een heel nieuw vuur, dankzij loopbaanbegeleiding in en via de natuur!"

Wie is Ursie Wouters?

ONTDEK JOUW MAGMA, JOUW VUUR

Zoek naar de vonk in jezelf en ontvlam je vuur van bezieling tijdens coaching

Hi, ik ben Ursie

Van HR naar wandelcoach

Na mijn studie maatschappelijk werk en 18 jaar werken in het bedrijfsleven (HR), groeide de interesse om mij te specialiseren in loopbaancoaching. Ik certificeerde mij tot loopbaancoach bij NextStep Coaching. Via het Instituut Voor Duurzaam Werken volgde ik een opleiding tot natuurcoach in Zuid-Frankrijk, met specialisatie loopbaanbegeleiding.

“Stel je voor... Je bent heerlijk buiten, hebt zeeën van tijd en je moet niet bezig zijn met anderen. Je voelt opnieuw verbinding met je eigen ik. Je stress vermindert en je komt tot rust. Je innerlijk vuur kan eindelijk terug stromen!”

Samen gaan we op zoek naar dat vuur, jouw persoonlijke energie

  • Waar gaat jouw vlam van branden?

  • Hoe blijf je je vuur voeden?

  • Hoe kan je je opnieuw verbonden voelen met je kinderen, partner en werk?

Als gecertificeerd natuurcoach begeleid ik je bij het maken van bewuste levenskeuzes. We verlaten jouw comfortzone en ontdekken talenten en kwaliteiten, in en via de natuur. 

Uit je hoofd, tot in de kern van jouw werkgerelateerde en parentale vragen.

TIJD VOOR JEZELF NEMEN want onbewust gaat er veel aandacht naar stress: werkstress,  gezinsstress en keuzestress.

Daarbij komen dingen als spontaniteit, passie en levenslust gemakkelijk op een laag pitje te staan.

Hoe vaak besef je dat jouw innerlijk vuur aangenaam brandt? Hoeveel aandacht krijgt jouw binnenwereld?

Met meerdaagse coaching gun je jezelf tijd. Je krijgt de nodige rust en ruimte om te focussen op jouw toekomst en om jezelf weer te vinden.

Meer info: www.magmacoaching.be

Mijn locaties voor coaching in de natuur: 

  • Kesselse Heide, Lindekensbaan 88, 2560 Kessel

  • Kruiskesberg, Kruiskensbaan, 2560 Bevel

  • Merodebossen, Bevelsesteenweg, 2270 Herenthout

  • De Averegten, Boonmarkt 4A, 2220 Heist-op-den-BergVraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

"Ik voel opnieuw vertrouwen in mezelf." 

Ik vind Ursie een heel aangename persoon. Tijdens onze loopbaancoaching voelde ik me gehoord. Ursie toont veel empathie en luisterde actief naar mij toen ik iets aan het vertellen was. Ook zijn haar oefeningen creatief en leuk om te doen. Het was echt een moment waar ik naar uitkeek en de tijd is voorbij gevlogen. Ondanks dat het over serieuze en belangrijke levensthema's ging, voelde ik me opgelucht en positief als ik buiten kwam. Ik zou een loopbaancoaching bij Ursie zeker aanraden.

D.W., HR manager uitzendsector

"Zelfontplooiing vanuit een verrassende invalshoek"

Ursie reikt goede handvaten aan op de juiste momenten. Ze speelt enorm in op persoonlijke behoefte. Leeft zich snel in je verhaal in en laat je vooral zelf ontdekken. Er is ruimte om je innerlijke zelf te laten spreken en vanuit jezelf inzichten te formuleren. Ursie voelt zelf goed aan waar de pijnpunten of werkpunten zitten en speelt daar perfect op in. Ze straalt rust uit en geeft daarmee ook rust.

Door elementen in de natuur anders te gaan bekijken, door er een verhaal, situatie of gevoel aan te koppelen, kwam ik tot verrassende inzichten die echt wel kloppen. Via de natuur komt er meer los dan in een traditioneel kader op de sofa of aan tafel. Inzichten blijven ook beter hangen. Een openbaring. Een verrijkende ervaring. De natuur is onze kompas! En Ursie is de perfecte gids!

Katrien, zorgsector

"Ursie gaf richting aan mijn ondernemersdroom"

Als ondernemer zat ik vast in een dilemma.  Is dit het bedrijf dat ik voor de rest van mijn leven wil runnen? Heb ik wel een andere keuze? Kan ik als kleine KMO een punt zetten achter meer dan 10 jaar iets opbouwen?

Via via kwam ik in contact met Ursie. Na de intake was ik erg benieuwd naar haar aanpak. De eerste sessie gaf al inzichten. Het maakte me zelfs benauwd. Ik besefte niet dat achter loopbaanvraagstukken ook een heleboel linken liggen naar jezelf als persoon, je kindertijd en sociale contacten. De tweede sessie was een dilemmaoefening in de natuur. Nooit gedacht dat ik daar ter plekke tot een conclusie zou komen, ik stond er zelfs eerst sceptisch tegenover. Ik ben opgelucht dat ik terug inzicht heb gekregen waar ik effectief naartoe wil. Ik besef dat het nu nog niet kan, maar dat ik er naartoe kan werken. Bedankt Ursie!

Jochen, zaakvoerder kleine KMO