Stefan Vernaillen


Regio Erpe-Mere - Zonnegem - Haaltert - Langemunte


Stefan Vernaillen - Loopbaancoach  Achterstraat 28, 9420 Erpe-Mere

  stefan@nextstepcoaching.be 

   0494 22 27 18

  "Om je dromen waar te maken moet je eerst wakker worden."

Wie is Stefan Vernaillen?


Ik bied een combinatie aan van verschillende begeleidingsvormen met creatieve, intuïtieve en lichamelijke inbreng. Ik hou ervan de essentie van de coachee naar boven te halen en persoonlijke groei te stimuleren. Mijn doel van coaching is een leerproces op gang brengen dat de coachee in staat stelt zijn doelen te verwezenlijken en zijn bewustzijn steeds verder te ontwikkelen.


Ikzelf werk creatief, actief, veilig, no-nonsense en met mijn eigen stijl. Zelf-observatie, leren voelen, durven op jezelf te vertrouwen, het grotere geheel zien, jou helpen een stap durven zetten, jou stimuleren tóch datgene te doen waar je eerst bang voor was… dat zijn voor mij belangrijke ankers in mijn werk. Tegelijk hou ik van luchtig en eenvoudig: geen ingewikkelde woorden of hoogdravende theorieën, maar een nuchtere aanpak, efficiënt en to the point, met vleugje humor waar het kan…


Ik zet jou in je kracht “Wat je doet, doe jij zelf & voor jezelf!”


Website Stefan Vernaillen


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Ik vond de loopbaanbegeleiding noodzakelijk en een ‘eye-opener’. Ik kon zéér snel terecht bij de coach. Na de 1ste sessie voelde ik me al ‘sterker’. Stefan houdt rekening met mijn tempo, met hetgeen ik nodig heb, wil, voel. Stefan heeft veel Geduld en begrip. Er wordt geen oordeel gevormd en je bevindt je in een veilige omgeving. Hij brengt zijn energie over naar jou en je wordt bewuster. Wil je graag resultaat en iemand die er echt om geeft om jou te begeleiden? Stefan is the right man in the right job!


A.B.

De loopbaanbegeleiding heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik nu precies wil. Dat is wat ik nodig had: mijn verlangens en dromen opdiepen. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan toch wel merkbaar zal zijn. Ik heb nu een duidelijk doel dat ik wil bereiken, wat voorheen niet zo was. 

 
Anoniem

Ik vond de loopbaanbegeleiding verhelderend en confronterend, blik verruimend. Ik deed meer zelfkennis op. De loopbaanbegeleiding laat je bewust stilstaan bij jezelf, wie je 'echt' bent en dat vergeten we vaak in de drukte van alle dag. 


M.V.D.H.