Sofie De Valck


Regio Zwalm - Gavere - Zottegem - Michelbeke - Horebeke - Brakel


Sofie De Valck - Loopbaancoach


  Dikkelsebaan 1/G, 9630 Zwalm

  sofiedevalck@loopbaangeluk.be

   0485 61 65 48

  "De natuur is een spiegel en geeft ons kracht om onze eigen levensprocessen aan te pakken."

Wie is coach Sofie De Valck?


Ik ben Sofie De Valck, geboren en getogen in de Vlaamse Ardennen. Ik ben mama, partner, coach en zelfstandig ondernemer. Ik ben bezielster en medeoprichtster van ROOTS vzw en biodynamische boerderij Ourobouros cv, allebei gelegen in Dikkele (Zwalm). 


Werken met mensen in de natuur is mijn grote passie. De natuur is een spiegel en geeft ons kracht om onze eigen levensprocessen aan te pakken. Ik werk met jou dan ook liefst zo veel mogelijk buiten in een veilige en natuurlijke omgeving zodat je jezelf kan ontplooien. 


Mijn uitgangspunt is dat jij helemaal mag zijn wie jij bent en dat we samen op zoek gaan naar het vinden van die plek waar jij helemaal jezelf kan zijn. Als kind leer je je aan te passen en je te verhouden tot de omgeving waarin je opgroeit. Later als volwassene zijn er zowel in werkgerelateerde als persoonlijke relaties vaak onbewuste patronen van vroeger die blijven spelen. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en nodig je uit om te ontdekken wat jou heeft gevormd en hoe je vanuit je eigen krachtbron de juiste keuzes kan maken zodat jij in jouw job kan stralen. 


Ik loop graag even met jou mee om te ontdekken wie jij bent en hoe jij keuzes kan maken vanuit je lichaam. Ik ben stellig overtuigd dat het lijf nooit liegt. En toch hebben we vooral geleerd om alleen ons hoofd te vertrouwen. Graag begeleid ik jou om opnieuw de signalen van jouw lichaam te herkennen en van daaruit keuzes te maken.


Tijdens de loopbaancoaching maak ik graag een combinatie van verschillende coachingsvormen: biografiek, systemisch coachen, natuurcoaching, stress- en burn-out coaching,…Website Sofie De Valck


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Lieve Sofie, 

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Samen met jou kwam ik tot inspirerende inzichten die mij telkens weer de moed gaven tot zelfreflectie en tot het bewandelen van nieuwe paden! 

Jouw warme betrokkenheid, optimisme en enthousiasme om mensen in beweging te brengen, werkt aanstekelijk en geeft moed en hoop! Je gulle lach evenzeer!!

Bedankt Sofie!!

 Ante

Wat ben ik dankbaar dat ik mee op 'route' ging met jou. 

Het heeft mij zoveel moois gegeven en mij sterker gemaakt dan ooit!

Laagje na laagje komt mijn ware ik naar boven en voel ik dat er veel meer in mij zit dan het klein, grijze meisje.

Overleven maakt plaats voor leven. Strompelen wordt dansen.

Genoeg verstoppertje gespeeld, tijd om eindelijk mijn ruimte in te nemen.

Merci,


KV

De afgelopen maanden volgde ik de 'route' bij je. Ik kan het heel erg aanbevelen.
Het heeft me enorm geholpen. 


Mijn innerlijk vuur heeft terug vlam gekregen en ik kan weer volop gaan voor de dromen die eventjes diep verscholen zaten.
Bedankt Sofie voor wat je in de wereld brengt!

 

Sarah