Saskia De Clippeleer


Regio Stekene - Sint-Niklaas - Sint-Gillis-Waas - Moerbeke - Kemzeke - Sinaai


Saskia De Clippeleer - Loopbaancoach  Riet 59a, 9190 Stekene

  saskiadeclippeleer@loopbaangeluk.be 

   0477 68 01 88

  "Het verstand probeert altijd te herscheppen wat het kent en als vertrouwd ervaart" - E. Tolle

Wie is Saskia De Clippeleer?


Zit je vast in je leven en twijfel je constant aan je keuzes? Merk je dat je geen richting hebt en moeite hebt om je ware roeping te vinden? Als dat het geval is, is het tijd om actie te ondernemen en advies in te winnen bij een professional die u kan helpen structuur en duidelijkheid in uw leven te brengen.

Maak kennis met Saskia, een bekwame life coach die een talent heeft om orde in chaos te brengen. Met haar positieve energie en inzichtelijke aanpak gaat Saskia samen met jou aan de slag om jouw unieke sterke punten bloot te leggen en je te helpen bewuste keuzes te maken die aansluiten bij jouw waarden en doelen.

Of je nu te maken hebt met stressburn-out, verveling of je gewoon verloren voelt, Saskia kan je helpen je innerlijke wijsheid aan te boren en het pad te ontdekken dat bij je past. Haar eigen persoonlijke reis, opgroeien in een gezin met gescheiden ouders en een gebrek aan aandacht voelen, leidde ertoe dat ze een industrieel ingenieur werd met een diepe nieuwsgierigheid om de oorsprong van alles te begrijpen. Gaandeweg ontdekte ze haar natuurlijke talent voor coaching en het helpen van anderen om hun potentieel te ontsluiten.

Saskia heeft ook een succesvolle carrière gehad als sales manager en brengt haar uitgebreide kennis en ervaring op deze gebieden mee in haar coachingpraktijk. Ze begrijpt de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met het werken in een zakelijke omgeving en kan je helpen bij het vinden van de balans tussen werk en persoonlijk leven. Met haar inzicht in zowel de technische als de menselijke aspecten van het leven, is Saskia goed uitgerust om je te begeleiden bij het navigeren door complexe situaties en het vinden van creatieve oplossingen. Of je nu een carrièreswitch overweegt of je huidige positie wilt verbeteren, Saskia kan je helpen je doelen te bereiken en succes te behalen op jouw eigen unieke manier.

Met Saskia als je gids krijg je meer inzicht in je eigen emoties en leer je hoe je een veilige, ondersteunende omgeving voor jezelf kunt creëren. Door actief te luisteren en een open dialoog te voeren, krijg je waardevolle inzichten die je helpen de beste versie van jezelf te worden.

Als je het beu bent om je een toeschouwer in je eigen leven te voelen en klaar bent om je lot in handen te nemen, dan is het tijd om met Saskia samen te werken. Samen herontdek je je passie en ontgrendel je je volledige potentieel, zowel persoonlijk als professioneel. Wacht niet nog een dag om je beste leven te leiden.

Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

"Ik werd onlangs gecoacht door Saskia voor loopbaanbegeleiding van Loopbaangeluk door NextStep Coaching.

Het gaf me nieuwe inzichten zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Door een zachte approach werden de pijn punten die zich stelden blootgelegd. 

Samen vonden we een voor mij gepaste oplossing voor mijn loopbaanvraag. Een fijne en leerrijke ervaring, zeker een aanrader voor iedereen die vastgeroest is in zijn job."


V.J.

"Ik ben zo dankbaar dat ik Saskia heb ontmoet. Ze heeft me geholpen om mijn innerlijke stem te vinden en me geleerd hoe ik mijn angsten kan overwinnen en mezelf kan vertrouwen. Dankzij haar heb ik nu de kracht om mijn eigen pad te kiezen en mijn dromen na te jagen. Saskia is een geweldige coach die echt om haar klanten geeft."


T.D.R.

"Als drukbezette moeder en ondernemer was ik vaak overweldigd en gestrest. Saskia heeft me geholpen om mijn prioriteiten opnieuw te ordenen en mijn tijd effectiever te beheren, zodat ik meer tijd kan besteden aan de dingen die er echt toe doen. Ik voel me nu meer in balans en heb de energie om mijn bedrijf te laten groeien en te genieten van mijn gezin."


B.N.

"Ik was vastgelopen in mijn carrière en wist niet welke richting ik op moest gaan. Saskia heeft me geholpen om mijn vaardigheden en interesses te ontdekken en me geleerd hoe ik mijn carrièredoelen kan bereiken. Ik ben nu veel zelfverzekerder en heb de baan van mijn dromen gevonden, dankzij Saskia's coaching."


Y.C.