Piet Chielens


Regio Brugge - Damme - Oostkamp - Zedelgem - Jabbeke - Beernem


Piet Chielens - Loopbaancoach


  Ter heide 21, 8310 Brugge 

  piet@nextstepcoaching.be

   0470 51 54 21

  "Het gaat om stappen zetten, niet om de snelheid waarmee we ze zetten"

Wie is Piet Chielens?


Met geduld en sensitiviteit luistert Piet naar jou.

Samen met jou ontwart hij de denkbeeldige draden van jouw loopbaanvraag. Als inhoudelijk leidinggevend coach in een voorziening voor mensen met een sensoriële beperking deed Piet heel wat coachervaring op. Met gedrevenheid wil hij ook de uitdaging aangaan als loopbaanbegeleider. 

In de rol van  professioneel trajectbegeleider, leerde hij heel wat over het opvolgen van trajecten van werknemers en teams. Om zich te vervolmaken als coach volgde Piet tevens de opleiding oplossingsgericht coach. Door zijn uitgebreide ervaring werd hij erg vaardig in het kaderen en interpreteren van gedrag.

Vanuit begrijpen en invoelen gaan we samen op zoek naar antwoorden op jouw loopbaanvraag!Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Coach Piet Chielens

Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

 

Nadat ik door privésituatie thuis in een burn-out terecht kwam zocht ik hulp bij een psycholoog. Daar werd het duidelijk voor mij dat ik stappen moest ondernemen om aan mezelf te werken. Op aanraden van haar kwam ik bij Piet terecht.
Vanaf het eerste contact met Piet voelde ik me direct op mijn gemak. De huiselijke sfeer en de rust die hij uitstraalde zorgde ervoor dat ik helemaal mee ging in het proces. Aan de hand van verschillende vragen, methodes, en duidelijke taal heeft Piet me terug op het juiste pad gezet. Het was niet zomaar de arbeidsmarkt afzoeken, Piet heeft me laten zien wat mijn sterktes zijn en mijn valkuilen. Ik ben zowel als mens als op werkgebied gegroeid. Ik heb mijn work-life balance onder controle en heb geleerd hoe ik die grens moet bewaken. 
Het is een waar genoegen geweest om te mogen samenwerken met Piet, ik raad hem alvast aan!
Gewoon durven en doen!

Daan

Het heeft even geduurd voor ik mezelf overhaalde om in een traject loopbaanbegeleiding te stappen, maar nadien bekeken had ik het veel eerder moeten doen. Piet hielp me doen inzien dat ik niet noodzakelijk moet veranderen van job, maar dat de manier waarop ik in mijn werk functioneer, alsook de werk-privé balans, moest veranderen. Aan de hand van verschillende methodieken met een focus op oplossingsgerichte taal en handelen, kwam ik tot het inzicht dat grenzen stellen, delegeren en het ‘goed genoeg’ principe mijn grootste uitdagingen zijn om ook meer balans te ervaren tussen werk en privé. Piet hielp me die inzichten uiteindelijk ook om te zetten in concrete acties en bood handvaten om hier effectief mee aan de slag te gaan. Hij neemt in het proces ook de tijd om jouw levensverhaal te beluisteren, waarbij je persoonlijkheid, sterktes, valkuilen en uitdagingen onder de loep genomen worden. Zijn positieve aandacht, analytisch vermogen en kritische blik hielpen me om van op afstand en objectief naar mijn eigen functioneren te kijken.

Voor wie nu nog twijfelt; niet langer twijfelen, gewoon doen!

Veerle