Outplacement bij ontslag

Warme individuele outplacementtrajecten

Bij Loopbaangeluk is outplacement bij ontslag meer dan alleen begeleiding; het is een springplank naar nieuwe professionele hoogten, waarbij we de nadruk leggen op persoonlijke versterking en het realiseren van loopbaangeluk.

Ons doel is om een blijvende positieve impact te maken en je terug aan het werk te helpen na individuele begeleiding op maat.

Graag meer info 

outplacement-ontslagbegeleiding

Outplacement werkt versterkend

Kies voor een zorgzame aanpak voor je ex-medewerker. Die zorgzaamheid brengen we ook in praktijk door jou als HR of werkgever bij de administratieve details te ondersteunen zodat alles vlot en volgens de geldende reglementering verloopt.  

Zet een lastige situatie om in een springplank naar kansen.

Heb je vragen over het verloop van outplacement bij ontslag of wettelijke verplichtingen? Contacteer ons via 0499 53 29 77 of info@loopbaangeluk.be.

Graag meer info over onze outplacementtrajecten? Laat je gegevens na en wij nemen contact op met jou.

Een aanpak op maat bij ontslag

Laat je ex-medewerker genieten van een pakket op maat waar coaching, training en een praktische aanpak elkaar aanvult. Dat kan via onze unieke outplacementtrajecten. Wij bieden nieuwe kansen voor je ontslagen werknemers.

Loopbaangeluk begeleidt mensen op een warme en efficiënte manier naar een passende nieuwe job.

Ontzorging van de werkgever

Wij bieden ook voor u als HR of verantwoordelijke volledige ontzorging: alle documenten worden voor u voorbereid zodat u slechts op de spreekwoordelijke knop hoeft te drukken.

We zorgen ervoor dat u voldoet aan de wettelijke verplichtingen.


Contacteer Ons

 
 

Waarom kiezen voor een outplacementtraject bij ontslag via Loopbaangeluk?

Als werkgever wil je het ontslag van een medewerker correct uitvoeren en voldoen aan de wettelijke verplichtingen. En net iets extra doen door te kiezen voor ontslagbegeleiding bij een partij die de medewerker eerst versterkt en dan begeleidt naar een passende nieuwe job.

  • Slaap op beide oren - We kennen de outplacementwetgeving door en door, volgen recente wijzigingen op de voet en werken met opgeleide, gespecialiseerde outplacementcoaches. Alles is dus meteen in orde.

  • Vergeet de administratie - Outplacement lijkt misschien complex, maar hoeft dat niet te zijn. Wij ontzorgen jullie van A tot Z met een bewezen stappenplan en ondersteunen jullie bij alle administratieve verplichtingen. Meer tijd voor jullie mensen dus.

  • Waaier aan methodes - we bieden een waaier aan methodes en zoeken samen de meest geschikte coach.

  • Afgesteld op de medewerker - Die leert zichzelf beter kennen, wordt sterker en kiest heel bewust de volgende stap. Zo vergroot de kans op een job die duurzaam past.

  • Onze kwaliteitlabels - Loopbaangeluk door NextStep Coaching BV is een Certo-gecertifieerd outplacementkantoor en lid van Federgon

Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren

Veelgestelde vragen rond outplacement bij ontslag

+10 jaar ervaring in individuele outplacementtrajecten

Bij Loopbaangeluk zorgen we al meer dan 10 jaar voor professionele begeleiding bij ontslag in heel Vlaanderen en Brussel. Onze outplacementcoaches zorgen voor een kwalitatief outplacementtraject op maat van je medewerker. We hebben outplacementcoaches verspreid over verschillende regio's en zorgen ervoor dat je medewerker binnen de kortste keren een nieuwe uitdaging vindt die past bij zijn specialisaties, sterktes en interesses.
Stuur een-mail naar info@loopbaangeluk.be of bel naar het nummer +32499 53 29 77 voor een vrijblijvende offerte.


Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren