Nele Pessemier


Regio Gooik - Halle - Dilbeek - Ninove - Liedekerke - Geraardsbergen


Nele Pessemier - Loopbaancoach  Frankrijkstraat 3d, 1755 Gooik 

  nele@nextstepcoaching.be

   0477 52 97 36

  "By discovering nature, you discover yourself." - Maxime Lagacé

Wie is Nele Pessemier?


Als hoogsensitieve high sensation seeker is Nele Pessemier steeds op zoek naar nieuwe prikkels om zichzelf alert en wakker te houden. Ze heeft nood aan afwisseling en een gezonde portie spanning. Zonder een beetje druk raakt ze nogal snel verveeld.


Tegelijk wordt de druk en de chaos haar ook snel te veel. Té veel nieuw ineens maakt haar onzeker. 


Het voelt als balanceren op een slappe koord en het duurde dan ook even voor Nele haar eigen weg vond. Stap voor stap ontdekte ze dat het een combinatie van activiteiten is die haar voldoening geeft.


Ervaar jij dezelfde rollercoaster? Heb je ook het gevoel of krijg je weleens de opmerking dat je niet lijkt te weten wat je wil? 


Dan neemt Nele Pessemier jou graag mee op reis, want ze weet dat ook jij de juiste stappen kan leren zetten die je dichter brengen bij een leven en loopbaan die bij jou passen.Wordt Nele Pessemier jouw coach in de natuur?


Ze leert jou om opnieuw dichter bij jezelf te komen. Dit gebeurt tijdens een aantal wandelingen in de natuur. Geen standaard loopbaanbegeleiding, maar eentje waarbij de natuur een actieve rol speelt.Waarom Nele jouw gids kan zijn?


Omdat ze ooit zelf zonder energie achter een bureau zat. Ze leerde dat ze dichter bij zichzelf had moeten blijven en dat ze mensen op een authentieke manier wil begeleiden.

Door ze hun eigen weg te laten vinden, zonder ze in een bepaalde richting te duwen.


Nele brengt je in verbinding met je essentie, met je talenten en je innerlijke kracht, maar ook met de natuur. Er worden blokkades blootgelegd. Zo voel je wat je nodig hebt om te bruisen van energie. Je gaat op zoek naar wat jou helpt om weer volop voor jezelf te kiezen.


Daarnaast weet Nele hoe belangrijk het is om je fijngevoeligheid een plaats te geven. En hoe je dit leert in te zetten als een kracht. Hoe je als creatieve generalist verloren kan lopen tussen al je interesses. Maar ook hoe je daar balans in vindt en hoe je in actie komt.Wat doet Nele wanneer ze niet aan het coachen is?

Ze is een kennisverzamelaar, altijd aan het lezen, het liefst in verschillende boeken tegelijk. Daarnaast trekt ze er graag op uit, alleen of met haar gezin. In de natuur of wat dacht je! Dan heeft Nele natuurlijk altijd een camera bij de hand, zodat ze het subtiele kleur- en lichtspel kan vastleggen wanneer het zich aandient.


Website Nele Pessemier


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

De loopbaanbegeleiding was voor mij heel verrijkend. Zowel op professioneel als op privé vlak.

Ik weet nu dat ik op zoek moet gaan naar een job in een bedrijf dat dezelfde visie heeft als ik en met meer variatie. De sessies waren op vele vlakken heel verhelderend.


I.W.

Op korte tijd heb ik een aantal belangrijke inzichten over mezelf (her)ontdekt. Ik heb de specifieke aanpak van Nele als zeer aangenaam ervaren. 

 
D.N.

Ik vond de loopbaanbegeleiding heel doeltreffend. Door de combinatie van wandelen, natuur, diep nadenken en voelen, ga je zoveel dieper en ervaar je de oefeningen zoveel intenser dat dat je ze gewoon in een kantoor aan een tafel zou doen. 

 M.V.K.