Myriam Camerlynck


Regio Gent - Merelbeke - De Pinte - Melle


Myriam Camerlynck - Loopbaancoach  Verlorenbroodstraat 38, 9820 Merelbeke

  myriamcamerlynck@loopbaangeluk.be

  0494 24 47 24

  Waar tijdloosheid heerst
      tussen hemel en aarde
      is dans de meester

Wie is coach Myriam Camerlynck?


Myriam Camerlynck is naast loopbaanbegeleider ook werkzaam als arbeidscoach in de geestelijke gezondheidszorg. Dit geeft haar een ruime ervaring in het begeleiden van mensen die stress en burn-out gevoelig zijn.


Daarnaast heeft zij ook ervaring als trainer in het geven van sessies rond stress en burn-out preventie, veerkracht, geweldloze communicatie en intervisie. Motiveren en inspireren van groepen is als een tweede natuur voor haar. 


Haar missie? Myriam wil mensen kansen geven, inspireren om te groeien en ontwikkelen, stimuleren tot zelfinzicht en hierdoor bijdragen aan meer loopbaangeluk. Heb je vragen rond je loopbaan, weet je even niet goed meer welke weg te bewandelen of kom je uit een burn-out?


Ze gaat samen met jou op zoek naar hoe je opnieuw beweging kan brengen in jouw loopbaanpad. Dan beweegt je levenspad vanzelf mee….


Myriam gelooft  in de kracht van vertragen (bewustzijn vergroten door ruimte te maken voor zelfreflectie) én in het belang van in beweging komen (een actief en gezond lichaam, maar ook mentale ruimte creëren om nieuwe wegen te bewandelen). In haar sessies stemt zij af op wat jij nodig hebt... om tot rust te komen... om in beweging te komen. 


Wees van harte welkom!


Ben je nieuwsgierig en wil je graag kennismaken en onderzoeken of jullie iets voor elkaar kunnen betekenen?

Neem dan snel contact op voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Myriam is een goede (loopbaan)coach, kan zeer goed luisteren en de spiegel voorhouden. Het is  aangenaam dat ze altijd, na het luisteren, in 2 zinnen een verfijnde diepgaande analyse geeft van mijn gedachten. 

Een soort mild advies, dat me helpt helderheid te brengen in mijn onrust.

- W.

Ze is betrokken maar houdt gezonde afstand en kan begrenzen. 

– Ilse

Ze heeft zelf een burn-out gehad. Dat voel je dat de persoon weet waarover ze praat.– Hilde