Mieke De Lepeleire


Regio Oosterzele - Sint-Lievens-Houtem


Mieke De Lepeleire - Loopbaancoach


  Lange Munte 5A, 9860 Scheldewindeke

  miekedelepeleire@loopbaangeluk.be

  0472 62 17 78

  "The only impossible journey is the one you never begin" ― Anthony Robbins

Wie is coach Mieke De Lepeleire?


Ik ben Mieke, en mijn professionele reis van meer dan 20 jaar begon in de boeiende wereld van techniek.  Van projectingenieur tot internal en external sales, elke functie bracht me waardevolle ervaringen, maar iets miste. Door de jaren heen ontdekte ik dat mijn ware passie niet ligt in de technische details, maar in de betekenisvolle interacties met collega’s, klanten en leveranciers.

Twee jaar geleden vond ik mijn ware roeping toen ik meewerkte aan het uitbouwen van een internal sales team. Het begeleiden van mensen in hun groeiproces, het ontrafelen van hun sterktes en valkuilen, het verscherpen van hun zelfvertrouwen en het overwinnen van belemmerende overtuigingen gaf me ongelooflijke voldoening.

Na zelfreflectie en een talentenanalyse ontdekte ik dat het begeleiden van anderen in hun persoonlijke en professionele groei, inspireren en motiveren echt mijn passie is. 

Als jij voelt dat je vastzit in je loopbaan, weinig energie ervaart en verlangt naar meer voldoening, sta ik klaar om je te begeleiden op jouw pad naar geluk en het herontdekken van je kracht. Met diepgaande gesprekken, systemische of creatieve werkvormen en aandacht voor jouw lichaam brengen we samen innerlijke veranderingen teweeg.  


Loopbaancoach Mieke De Lepeleire.

Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Ik heb terug mijn zelfvertrouwen en perspectief naar een nieuwe job. Samen met mijn loopbaancoach heb ik een mooi traject afgelegd. Een aanrader!


- Vic M.

Bedankt. Ik ga naar huis met een plan van aanpak en kijk uit wat er nog op mij pad komt!– Mieke VH.

Had ik eerder geweten dat loopbaanbegeleiding bestond, dan was ik veel sneller op mijn pootjes terechtgekomen. Ik heb het cadeau gekregen van inzicht in mezelf, mijn sterken, zwaktes en waar mijn goud ligt!

– K. Delaere