Manu Strubbe


Regio Zwijnaarde - Gent - Sint-Denijs-Westrem

Manu Strubbe - Loopbaancoach


  Maaltemeers 36, 9052 Zwijnaarde

  manu@nextstepcoaching.be 

  0485 67 89 91

  "Whatever you decide to do, make sure it makes you happy."

Wie is Manu Strubbe?


Al van toen ik klein was, had ik behoorlijk wat energie. ​Met sporten kon ik daar gelukkig al een deel van kwijt, maar tijdens de schooluren was het voor mij niet makkelijk om te focussen. Dit werd lastig in het middelbaar met als gevolg dat ik mijn studies vroegtijdig stopzette.


Na wat aanmodderen (plezier maken) startte ik als jonge twintiger bij Delhaize. Daar ontdekte ik het plezier dat ik haalde uit het sturen en helpen van andere mensen. ​Ik hou van contact en het luisteren naar mensen hun verhalen, wat in mijn geval een grote troef was in het draaiende houden van mijn team. ​Dit deel van mijn job gaf me veel energie.


​Als coach doe ik nu wat ik toen altijd al deed: luisteren en samen tot inzichten komen.


Klik hier voor de persoonlijke website van loopbaancoach Manu Strubbe.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

De loopbaanbegeleiding was voor mij verhelderend. er zijn heel wat zaken uit mijn privésfeer naar boven gekomen waarvan ik me niet bewust was dat het ook impact had op mijn keuzes in mijn werk, die tot nu toe toch vrij bepalend zijn geweest. Het heeft geholpen om minder vast te lopen op altijd dezelfde zaken en mezelf constant beperkingen op te leggen om praktische, financiële, familiale, ... redenen.

Ik verwacht me beter te gaan voelen zowel privé als in mijn loopbaan wanneer ik concrete acties onderneem. 


M.D.

Ik heb voor loopbaanbegeleiding gekozen omdat ik vast zat met mijn huidige job. De begeleiding heeft me geholpen om het duidelijk voor mezelf te maken wat ik belangrijk vind, wat mijn capaciteiten zijn, waar ik energie uit haal en zeer praktisch: welke concrete stappen ik kan ondernemen om die kennis te benutten. 

Ik wil zeer graag vooruitgaan en het gekozen doel bereiken!


S.J.


De loopbaanbegeleiding heeft bepaalde zaken helderder gemaakt. Het voelde veilig en het geeft dat extra duwtje in de rug om bepaalde beslissingen te nemen.


C.V.O.