Katrijn Lodewykx


Regio Beveren - Melsele - Zwijndrecht


Katrijn Lodewykx - Loopbaancoach


  Kalishoekstraat 181a, 9120 Melsele
     Hof ter Saksendreef 2, 9120 Beveren-Waas

  katrijn@nextstepcoaching.be 

   0476 86 40 45

  "Waar de talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping."

Wie is Katrijn Lodewykx?


Jarenlang heb ik met ontzettend veel passie en gedrevenheid gewerkt in de uitzendsector. Ook in deze job streefde ik ernaar om elkaars talenten te ontdekken en in te zetten, met als doel de mens en de organisatie te doen groeien.

Dankzij het volgen van loopbaan coaching zag ik nieuwe kansen en mogelijkheden in mijn professioneel leven. De aanleiding hiertoe waren een aantal ingrijpende levensgebeurtenissen die mij hebben doen nadenken over wat ik écht graag doe en wat ik wil doen in mijn leven, waar ik energie van krijg, wat me gelukkig maakt.

Mijn voornaamste passie is mensen weer in contact brengen met zichzelf en hun volle potentieel. Hierbij laat ik hen ontdekken en inspireer ik hen om vanuit eigen kracht hun loopbaan te sturen in de richting die ze écht willen. Want je gelukkig voelen in je job heeft ook een positief effect op de rest van je leven.

Mijn ervaring als freelance werving & selectie consultant zet ik in als extra troef om jouw verwachtingen en ambities ook meteen te toetsen aan de tendensen van de huidige arbeidsmarkt.

Elke dag opnieuw mag ik ervaren dat leven naar je volle potentieel je vleugels geeft. Wil jij dat ook? Dan help ik je er graag bij.

Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Een verfrissende ervaring die me bewust(er) heeft gemaakt van mijn sterktes, troeven en minpunten zodat ik heel gericht kan werken aan de uitbouw van mijn professionele doelen zonder mezelf voorbij te lopen of niet snel genoeg vooruit te komen. Of de juiste snelheid dus!


J.V.

Een heuse ervaring! Ik motiveer iedereen om ook loopbaanbegeleiding te volgen. Ik verwacht dat de impact enorm zal zijn. Niet dat mijn functie direct zal veranderen, maar ik ben wel veranderd.An Desmit

Heel boeiend en verhelderend. Op die manier ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Het is een positieve manier om jezelf een spiegel voor te houden en zo te zien waar je staat en waar je naartoe wilt.


P.M.