Katrien Loos


Regio Aalst - Meldert - Affligem - Asse - Merchtem - Opwijk


Katrien Loos - Loopbaancoach  Huizekensstraat 35, 9310 Meldert

  katrienloos@loopbaangeluk.be 

  0499 98 29 95

  You are the master of your destiny. You can influence, direct and control your own environment. You can make your life what you want it to be. Napoleon Hill

 

Wie is coach Katrien Loos?


Wat heb ik nodig? Zodat ik jou kan geven wat jij nodig hebt.

Vanuit deze visie werk ik met mijn coachees, maar zo sta ik zelf ook in het leven. Als ik in mijn eigen kracht sta, dan heb ik meer te geven aan de mensen om mij heen. Lange tijd heb ik dit niet altijd zo gedaan. Ik stond klaar voor iedereen wat heel fijn was om te doen maar wat veel energie vroeg en ik geen rekening hield met mijn waarden en met wat ik nodig had (zowel privé als op het werk). 

De reis naar verandering heeft mij enorm veel gebracht. Ik sta op mijn eigen plek en in mijn eigen kracht, waardoor de energie van mij naar anderen veel beter stroomt. 

Dit gun ik jou ook. Inzichten verwerven, je talent(en) kennen en bepalen wat je met deze wil doen.

Vanuit een veilige en open omgeving werk ik met praktische tools, stel ik open en reflecterende vragen en creëer ik diepgang op jouw maat. 

Afgelopen 15 jaar heb ik mij mogen ontwikkelen tot de coach die ik nu ben. 

Door verschillende opleidingen te volgen, zoals systemisch coachen, loopbaancoach, karakterstructureren en door actief aan de slag te gaan met wat me intrigeerde, ben ik op een boeiende ontdekkingstocht beland. Deze tocht blijf ik met veel plezier bewandelen, altijd op zoek naar verdere persoonlijke groei. Dit in combinatie met mijn jarenlange ervaring binnen HR, waarbij ik mijn sterktes ‘luisteren en gerichte vragen stellen’ heb mogen benutten als recruiter, als trainer en als People Manager, maakt dat ik als coach in staat ben om mensen dichter bij zichzelf te brengen, hen te helpen ontdekken wat hun talenten zijn en hoe ze hun doelen kunnen bereiken.

Voel je de zin en wil naar verandering, naar diepgang, naar reflectie,... naar groei, ik ben er als coach, klankbord en/of mentor.

Voel je vrij om gratis en vrijblijvend een afspraak te maken zodat we samen kunnen bekijken wat ik voor jou kan betekenen.

Je bent welkom.

Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Verrassend krachtig en effectief. Ik ervaar meer balans in mijn werk en privé.

- Katie V.

Had ik dit maar eerder uitgeprobeerd! Ik leerde mezelf echt beter kennen en mijn unieke talenten ontdekken en bovenhalen.

– L. VT

Professionele en warme aanpak! 


– Karel VDC