Katrien Bontinck


Regio Lede - Aalst - Ninove - Haaltert


Katrien Bontinck - Loopbaancoach  Kasineweg 14, 9450 Haaltert

  katrienbontinck@loopbaangeluk.be 

   0470 378 555

  "Een inzicht leidt enkel tot een uitzicht als je er een actie aan koppelt."

Wie is Katrien Bontinck?


Na een technische carrière van 21 jaar in de energiesector belandde Katrien Bontinck in een burn-out.

Deze uitdaging bracht haar de moed om haar leven een heel andere wending te geven en om haar levensmissie te durven volgen.

Als ervaringsdeskundige biedt zij een extra dimensie aan in haar manier van stressbegeleiding. Herkenbaarheid zorgt voor extra verbinding. 

Katrien heeft geleerd dat belemmerende overtuigingen geherprogrammeerd kunnen worden en omgezet naar constructieve overtuigingen en dat relaties kunnen opgehelderd worden, door te werken met het onderbewuste. Dan kan je je diepste stress opheffen en kan je leven volgens je eigen keuzes. Om te zijn wie je werkelijk bent en daar ook naar te leven. Zonder angst en zonder beperkingen, volledig vrij en vol vertrouwen.

Wil jij ook leven in plaats van geleefd te worden ?

Kom dan eens langs.


Liefs, Katrien Bontinck


Website Katrien Bontinck


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Lifecoach Katrien heeft me geholpen om m'n leven terug op de rails te krijgen.

Tijdens de slechtste tijd van m'n leven was ze er om te luisteren en advies te geven. Haar advies is een hefboom gebleken om terug momentum te geven aan spiritualiteit, intuïtie en gevoel, enkele dingen die verdwenen waren uit mijn leven.

Soms gebeuren er dingen in het leven, of passeren er mensen die onze energie stelen. Katrien weet hoe ze de frequentie van je 'vibe', gedachten, gevoelens, ideeën en spreken terug omhoog kan brengen.

Dank u Katrien, je hebt me geholpen om terug enthousiasme en happiness te vinden in het leven.


Lode

Aanslepende nek- en schouderproblemen deden mij een hartverscheurende keuze maken. Ik kon nog onmogelijk mijn huidige job blijven doen en moest dus op zoek naar iets anders. Maar dat ‘iets anders’ verliep absoluut niet zoals ik het had gepland. ‘Demonen’ uit mijn verleden kwamen naar boven en schudden mij helemaal door mekaar. Maar ze schudden mij ook wakker. Ik moest maar eens stoppen met steeds anderen te helpen. Het werd ook eens tijd voor zelfzorg. Niet meer steeds ‘moeten’ maar vooral ‘mogen’. Bij mezelf ‘naar binnen kijken’ was ook absoluut niet moeilijk. Maar wat ik ontdekte was vaak verbazingwekkend en tegelijkertijd toch zo herkenbaar.

Katrien was de perfecte gids op mijn hobbelige pad. Ze leerde me heel wat hindernissen nemen. Maar bovenal leerde ze me opnieuw leven.

Anneleen

 

Bij LifeCoachKatrien worden geen kant en klare oplossingen aangereikt (behalve het ABC van het ontstressen dat wel heel vlug effect heeft). Er worden gerichte vragen gesteld waarvan ik wel de antwoorden wist maar ze zaten verborgen onder teveel emotie. Hierbij was het opruimen van oude patronen heel effectief.

Ik ben rustiger in zaken die me vroeger de kast op kregen en heb mijn geloof in mezelf terug gevonden. Het is een groeiproces maar ik ben blij met Katriens hulp hierbij , bedankt om mezelf terug te vinden!
Petra