Karolien Gallant


Regio Vlaamse Ardennen - Oudenaarde - Zwalm - Brakel - Zottegem


Karolien Gallant - Loopbaancoach


  Nestor de Tièrestraat 42, 9700 Oudenaarde

  karoliengallant@nextstepcoaching.be

  0474 57 18 74

  "Ontrafel de Virtuoos in jezelf en kies voor jouw loopbaangeluk."

Wie is Karolien Gallant?


Al van jongs af neem je elke dag verschillende rollen op. Grotendeels onbewust. Door dit voortdurend te doen geeft het je leven vorm. Dit geeft zekerheid, stabiliteit maar tegelijk zit je vaak ook net daardoor vast. Dit kan leiden tot een gevoel van onrust, spanningen en stress.

Misschien herken jij je in de collega die iedereen helpt en zichzelf steeds op de tweede plaats zet, of in de leidinggevende positivo die iedereen kan oppeppen, maar vaak de eigen bekommernissen verbergt om geen last te zijn voor je werknemers.

Heb je het gevoel dat je vastzit in je huidige werk, bevangen in een web van eisen en verwachtingen?

Laten we samen de rollen ontrafelen die je jezelf toe-eigent en als (ba)last ervaart in je loopbaan. Ontdek welke virtuoos jij diep vanbinnen bent.

Als professionele loopbaan- en outplacementcoach en vanuit mijn ervaring in HR gaan we via doelgerichte vragen en oefeningen onderzoeken wat er bij je speelt en welk pad je echt wilt bewandelen. Zo kan jij jezelf de ruimte geven om te zijn wie je bent en te kiezen voor jouw loopbaangeluk.

Mijn loopbaanpad is opgebouwd uit ervaring binnen sales, marketing, rekrutering en begeleiding van werkzoekenden. Vanuit mijn passie om mensen vooruit te helpen, heb ik me verder verdiept in de verschillende rollen die we opnemen in ons leven en de impact ervan op ons welzijn: privé en professioneel.


Website Karolien Gallant


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

De begeleiding was zeer interessant. Door de oefeningen kreeg ik een beter inzicht in mezelf en hoe ik mijn kwaliteiten meer in mijn loopbaan kan verwerken. De coaching heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven in het zoeken naar een nieuwe job, het heeft mij positiever naar mezelf doen kijken. Een aanrader!

Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaangeluk positief is. Ik heb mijn loopbaan een nieuwe wending kunnen geven.

 Anoniem

Voor mij was de loopbaanbegeleiding zeer verfrissend. Ik zat vast in mijn eigen gedachten en frustraties. Karolien bood me tools en technieken om de situatie opnieuw te bekijken. De methodieken in de sessies waren goed afgestemd op mijn persoon waardoor ik op een veilige en doeltreffende manier leerde om naar mijn eigen blokkades te kijken. In een tweede fase heb ik zicht gekregen op mijn talenten, mijn ideale werkcontext, wat mij energie geeft en wat niet. De inzichten zorgen voor een hele goede basis, ook praktische info en voldoende (zelf)vertrouwen om een nieuwe weg in te slaan. Een weg die beter past bij wie ik ben, en dat was mijn initiële loopbaanvraag. 


A.B.

De sessies waren heel intens, vooral de eerste sessie omdat al de emoties naar boven kwamen.

Ik voelde me op een of andere manier snel comfortabel bij Karolien. 
Stap voor stap werd mijn huidige loopbaan geanalyseerd door o.a. mijn competenties, valkuilen, energievreters, … op te lijsten.
Ik ben uit een soort tunnelvisie geraakt en heb een beslissing kunnen nemen over het verloop van mijn loopbaan. 
De begeleiding bij Karolien heeft me geholpen om me beter te voelen in mijn functie en terug meer energie te hebben in het algemeen.M.D.W.