Helga Schrever


Regio Deftinge - Geraardsbergen - Brakel - Lierde - Zottegem


Helga Schrever - Loopbaancoach  Elleboogstraat 23, 9570 Deftinge 

  helga@nextstepcoaching.be

   0497 54 79 08

  "Elke reis begint met één enkele stap."

Wie is Helga Schrever?


Hoe mensen met mekaar omgaan en hoe ze zich daarbij precies gedragen is iets wat coach Helga Schrever van jongs af aan heeft geboeid. Een carrière in het onderwijs was voor haar één van de logische stappen in haar eigen professionele loopbaan. Voor Helga Schrever is een job in het onderwijs een manier om het beste te halen uit jonge mensen. De bron van haar begeleiding is kijken naar wat de jongeren boeit, wat hen motiveert. Met die observaties als uitgangspunt gaat zij dagelijks aan de slag om de leerlingen die zij begeleidt, te laten groeien. Ze streeft er ook naar om hun dagelijkse onderlinge interacties verder te ontwikkelen en om die naar een hoger niveau te brengen.

Maar alles evolueert, ook een loopbaan binnen het onderwijs. Nu begeleidt Helga Schrever enkel nog leerkrachten die starten in het onderwijs. Vanuit haar ervaring die ze zelf opbouwde deelt ze de nodige expertise om startende leerkrachten te helpen groeien en om valkuilen te vermijden. Het is deze omschakeling in haar eigen loopbaan en de daaruit volgende persoonlijke contacten die haar ertoe aanzetten om loopbaancoach te worden. De persoonlijke aanpak die ze in haar dagdagelijks werk vooropstelt, wil ze ook graag toepassen bij jou. Voor iedere reiziger een eigen traject. 

We brengen een groot stuk van onze tijd door op het werk, het is dan ook belangrijk om af en toe bij jezelf en je bezigheden stil te staan. “Zit je nog op de juiste plek? Heb je het gevoel dat jouw talenten en kwaliteiten voldoende aan bod kunnen komen? Wat geeft jou energie en waar haal je voldoening uit? Wat maakt het moeilijk om je job graag te doen? 

Vind je het moeilijk om deze vragen te beantwoorden? Dan kan coach Helga Schrever jou helpen om jezelf op dit vlak heel wat beter te leren kennen en met die vernieuwde vaardigheden of nieuwe inzichten jouw loopbaan verder vorm te geven.

Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Zo blij dat ik dit traject hebt gevolgd. Wat doe je dat goed... op korte tijd kom je tot de kern van de zaak.... dit gaf me vandaag een extra boost. Dankjewel voor de energie die je me terug gaf.

Het was een leerrijke ervaring. Ik kreeg zicht op wat ik niet wil en besef wat er nog mogelijk is.

Helga creëerde zo'n veilige omgeving om naar mezelf te kijken dat ik niet anders kon dan eindelijk in beweging komen. 'Oef' en dankuwel.