Filip Bauwens


Regio Merelbeke - Bottelare - Oosterzele


Filip Bauwens - Loopbaancoach


  Rood Beeldekenstraat 23 te Merelbeke

  filip@nextstepcoaching.be

  0499 53 29 77

 “Het niet-vertrouwde doen en ervaren vraagt moed en geeft voldoening."

Wie is Filip Bauwens?


Voel jij je als een grijze muis of eeuwige twijfelaar en heb je daar genoeg van? We gaan samen op zoek naar wat jouw eigen kleur is en zetten we die in de verf. We vinden wat voedend is voor jou. Weer met volle goesting in het leven staan en op professioneel vlak meer loopbaangeluk ervaren is het logische gevolg.


Voor wie?

  • Je vermoedt dat je al een hele tijd niet meer op je eigen pad stapt.
  • Je bent ‘grijze muis’-zijn en schier eindeloos ‘wikken en wegen’ beu.
  • Je wil een nieuw pad inslaan.

Stress, burn-out, bore-out en hooggevoeligheid zijn typische symptomen voor wie al al te lang zijn eigen pad niet volgt. Al jaren twijfelen of je bv. zelfstandige wil worden of bepaalde richting in wil slaan, wijst er ook op.


Mijn ervaring? Een kronkelend pad, zoekend langs de banksector, telecom- en papierindustrie, onderwijs en HR-wereld en dit in operationele en management functies. En nu? Ik ben oprichter en inspirator van Propel en NextStep en PCC gecertificeerd (ICF) coach in hart en nieren!


Ik boek een kennismaking in


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Al vanaf de eerste sessie was er een heel goed contact. De coach luisterde en analyseerde het probleem zeer snel. Moeilijke vragen werden daarbij niet geschuwd. Na afloop van de sessies weet ik precies waar mijn sterktes en werkpunten liggen. Kortom, een nieuwe focus die me zeker zal helpen in mijn verdere leven en carrière.
Tim Van Hautte

Ik vond de loopbaanbegeleiding heel verrijkend en versterkend. Filip heeft mijn afwezige zelfvertrouwen terug naar boven gehaald en mij een duidelijk en concreet zicht op mijn professionele toekomstplannen helpen opmaken. Filip speelde heel flexibel in op mijn noden/vragen. Qua aanpak hier zeker geen verplichte nummertjes maar een mooie aanpak op maat.


Nele Vervaeke

Een persoonlijke verrijking. Ik voel een nieuw bewustzijn en ben helemaal klaar voor een nieuw begin. De richting is duidelijk! Spannend! Ofwel was de aanpak 100% op mij afgestemd ofwel heeft het universum hier een ideale match gemaakt. Fijn dat we verder gingen dan de oppervlakte. Er was geen nood aan invullen van generieke persoonlijkheidstests.Karen M.

Heel verrijkend, to the point, heel bevrijdend. Ik heb grote sprongen in mijn levensproces kunnen maken. 
S.D.

Intens en diepgaand. Ik weet nu beter wat belangrijk is voor mij en heb methodes meegekregen om dit verder te exploreren.


 

Anoniem

Heel verrijkend! Filip heeft me opnieuw een richting doen zien. Dingen waar ik over keek blootgesteld en bewust van gemaakt. Ik heb weer energie.L.W.

Heel fijn om samen te denken waarbij ik centraal sta . Zo ben ik  tot versterkende inzichten gekomen die op veel levensdomeinen invloed kunnen hebben.

 


E.P

Na een introductie van 10 minuten had Filip onmiddellijk de nagel op de kop geslagen.
Hij slaagde er heel snel in mijn sterktes en uitdagingen mee te helpen identificeren en mijn loopbaanvraag verwoord te krijgen.


Lies Lammerant

Persoonlijke aanpak die vertrekt vanuit de vragen en onzekerheden. Het zet aan tot zelfreflectie, met als resultaat een betere kijk op mogelijkheden, de toekomst, en het heden!T.J.