Erika Van Halewijck


Regio Mechelen - Hofstade - Zemst - Kapelle-op-den-Bos - Bonheiden - Boortmeerbeek - Perk

Erika Van Halewijck - Loopbaancoach


  Maalderijstraat 20, 1981 Hofstade
      Hoogstraat 7c, 1820 Perk

  erikavanhalewijck@loopbaangeluk.be 

  0485 76 53 26

 "I'd rather regret the things I've done than regret the things I haven't done. - Lucille Ball"

Wie is coach Erika Van Halewijck?


Stel jij je soms vragen over je loopbaan? Dat doet iedereen toch wel eens. 

En er bewust bij stil staan? 

Als loopbaancoach wil ik jou aanmoedigen om stil te staan bij die vragen. En ze te delen. 

Delen kan wonderen doen.

Ik ben Erika en ik ben Klinisch psycholoog van opleiding. Het heeft een tijd geduurd voordat ik de impact van die masterstudies beseft heb. Nu weet ik dat het me heeft gevormd tot wie ik ben. Een rustige enthousiasteling vol empathisch vermogen. Die vooral nieuwsgierig is naar jouw verhaal. 

Ik luister graag.

Gedreven door veelzijdigheid, richtte ik BLINKstudio op. Mijn eigen loopbaan, werkt hiervoor als een inspiratie-motor. Ik heb zoveel dingen (in)gezien. Dingen die ik wil delen, om uit te leren. Met BLINKstudio wil ik mensen doen goed voelen. Ik wil ze doen blinken van zelfvertrouwen en stralen van geluk. En daarom ben ik loopbaancoach.

BLINKstudio heet niet zomaar studio. Studio benadrukt het maakbare van je eigen pad. Jij bent de maker. Jij kiest. En ik moedig je aan om te experimenteren. Te vragen en te ontdekken. Jij staat centraal in dit proces en dat maakt elke sessie uniek. Geen geforceerde tools die jou in een vakje duwen, maar wel het ontdekken van de uniciteit van jezelf.  Loopbaangeluk, daarvoor wil ik gaan. Samen met jou.

Het is dan ook geen toeval dat ik me bij Loopbaangeluk zo thuis voel. De opleiding Loopbaancoach, die ik bij hen volgde, sluit volledig aan bij mijn visie. Ik geloof er sterk in, dat loopbaanbegeleiding meer kan zijn dan focussen op je talenten. De oefeningen die we doen, laten je écht stil staan. Als 'met beide voeten op de grond'. En voelen dat het goed zit.

Nog vragen of bedenkingen? Laat gerust iets weten. Ik help graag verder. 


De persoonlijke website van loopbaancoach Erika Van Halewijck.Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Dankzij deze loopbaangeleiding ben ik terug op mijn pad. Ik weet terug waarvoor ik sta, welke kwaliteiten ik heb en hoe deze te gebruiken. Zowel professioneel als privé!

– Bieke V.

Ik weet weer welke richting uit te gaan. Al zo lang op zoek naar het "juiste". Op vrij korte tijd vielen alle stukjes samen.

Bedankt!

– Loes VM

Professioneel en gestructureerd. Ik heb een concreet plan en weet welke stappen ik dien te nemen. Het voelt bevrijdend en geeft terug moed!

– Robin