Els Dooms


Els Dooms - Loopbaancoach


  Place D’Acren 6, 7864 Deux-Acren (Twee Akren)

  elsdooms@nextstepcoaching.be

 0 0479 23 91 19

 "Als coach ben ik jouw trouwste supporter van aan de zijlijn!"

Wie is coach Els Dooms?

Heb je nood aan rust, evenwicht of een andere structuur? Voel je dat een beslissing zich aandient maar je kan er maar niet toe komen? Voelt het net alsof je op een kruispunt staat, met pijlen die in alle richtingen wijzen? 

Hier op dat punt, sta ik klaar om jou te helpen: stap voor stap naar wat je ECHT wil… Meer tijd, meer rust, minder zorgen, ander werk, minder angst, wat dan ook, zolang JIJ gelukkiger wordt! In een beschermd en vertrouwd kader, werken we samen! Tijdens de coachingsessies en loopbaanbegeleiding groeien we telkens dichter naar wat jij echt wil bereiken…

De persoonlijke website van loopbaancoach Els Dooms.Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Vanaf het eerste telefoongesprek met Els was ik onmiddellijk gerustgesteld in mijn keuze. Bij de eerste sessie werd dit dan ook bevestigd. Els stelt je op je gemak en zorgt tijdens de sessies voor nieuwe inzichten over jezelf. Ook al waren sommige oefeningen buiten mijn comfortzone, bij het eindresultaat was ik steeds aangenaam verrast. Door de soms intensieve sessies ging ik moe maar tevreden naar huis. 

Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan en loopbaangeluk positief is. Bij elke sessie was ik steeds meer overtuigd dat dit de juiste keuze was. Dat ik mezelf niets wijsmaak qua loopbaankeuze. Ik ben zeker dat ik door de begeleiding van Els een grote stap heb gemaakt in het (opnieuw) vinden van mijn persoonlijk- en loopbaangeluk.

R.L


Ik vond de begeleiding geweldig! Ik zat niet goed in mijn vel. Door de vele gesprekken en oefeningen die we samen gehad hebben, voel ik me zelfzekerder en sterker als tevoren. Ik heb nu ook beslist hoe ik verder wil met mijn loopbaan.

Lesly Gelaude


Ik vond de loopbaanbegeleiding heel interessant. Els heeft me geholpen in mijn projecten. Ze heeft me geleerd een structuur te maken in mijn ideeën. De tijd ging rap voorbij omdat ik me goed voelde bij Els. Het gaf me positieve energie om te te groeien.

Amélie De Koker