Christine Catry


Regio Menen - Wervik - Ledegem - Wevelgem - Kortrijk


Christine Catry - Loopbaancoach


  Wervikstraat 197E, 8930 Menen

  christine@nextstepcoaching.be 

  0473 22 17 98

  "Onderzoek wat er wordt gezegd, niet diegene die spreekt"

Wie is Christine Catry?


Als psychotherapeute kwam Christine met mensen met diverse problematieken in aanraking. Telkens opnieuw kwamen in de gesprekken de strubbelingen met relaties en met werk naar voor.


Christine is ervan overtuigd dat niet iedereen nood heeft aan een therapeut maar dat een loopbaanbegeleiding heel wat mensen op het goede spoor kan brengen. Als loopbaancoach met een therapeutische achtergrond spitst Christine zich vooral toe op je loopbaan zonder patronen en onbewuste factoren die bij ieder van ons aanwezig zijn, uit het oog te verliezen.


Zelf heeft Christine al heel wat werkervaring. Gestart in de zorg om later een carrière als zelfstandige te beginnen en ook nog een gezin te runnen met drie kinderen heeft ervoor gezorgd dat velerlei zaken haar niet onbekend zijn.


Christine kijkt er naar uit om met jou op weg te gaan. Jij ook? Maak dan vlug een afspraak.


Website Christine Catry


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Het was heel erg persoonlijk en op maat. Een begeleiding waar er écht naar mij gekeken en geluisterd werd. Het heeft me ook nieuwe inzichten en AHA momenten opgeleverd. Daarnaast was het ook een hulpmiddel om niet alleen rationeel maar ook met mijn gevoel te beslissen. Het proces heeft me terug wat vertrouwen gegeven dat ik mijn weg zal vinden. Bedankt Christine.

L.B.

Ik vond de loopbaancoaching op zich een heel intensieve ervaring. Ik keek er telkens naar uit. Ik werd geconfronteerd met mijn eigen ik en kreeg inzichten in waar ik mee vast zit. De ene keer ging het goed, de andere keer was ik zeer emotioneel. Uiteindelijk werd veel duidelijk. Het is niet gemakkelijk om dit om te zetten in de realiteit en objectief te kunnen blijven kijken naar wat je terug mee ‘sleurt’. Het is echt een meerwaarde om te doen in de huidige snelle maatschappij.

Kort samengevat: een super fijne ervaring die een meerwaarde biedt aan mensen die het even zelf niet meer ‘objectief’ zien.

– L.V.

Ik heb reeds verschillende telecoachings met Christine ervaren, en ik merk geen verschil met coaching ter plaatse. Het voelt voor mij zelfs nog comfortabeler. Enerzijds omdat ik dan de afstand niet moet doen, maar anderzijds voel ik me thuis ook meer op mijn gemak. Ik zit in mijn eigen veilige coconnetje en kan me helemaal inleven in de coaching. Christine speelt heel sterk in op de dingen die ik zeg waardoor de connectie tussen ons even sterk is. Het lijkt wel alsof ze naast me zit. En nadien moet ik niet meer naar huis rijden. Zeker als de coaching veel met me gedaan heeft is dat een groot voordeel.


– Kristin