Bram Soenens

Regio Gent - Wondelgem - Mariakerke - Lievegem - Evergem


Bram Soenens - Loopbaancoach

Grensstraat 130, 9000 Gent 
"Als je niets verandert, verandert er niets." (E. Franck)

Wie is Bram Soenens?

Inzicht in jezelf. Rust in je hoofd. Meer zelfvertrouwen. Een frisse kijk op je job(-mogelijkheden). Nieuwe energie. Dankzij de persoonlijke, warme en doelgerichte begeleiding zet jij binnenkort je 'next step' naar meer loopbaangeluk!

Na zijn opleiding tot maatschappelijk assistent werkte Bram Soenens twintig jaar in de sociaal-culturele sector en in het bedrijfsleven. Hij gaf opleidingen, was teamverantwoordelijke en was verantwoordelijk voor projecten in het onderwijs, bij overheden en in bedrijven. De rode draad was het vooruit helpen van mensen, zowel de cursisten en deelnemers enerzijds als de interne medewerkers anderzijds.

Als gecertificeerd coach en loopbaancoach begeleidt Bram mensen die verheldering zoeken op hun huidig levens- en/of loopbaanpad. Hij helpt je via diverse methodieken en een systemisch onderbouwde aanpak. Bram heeft een grote interesse in de thema’s stress & veerkracht, hooggevoeligheid (hsp), communicatie en teamcoaching.

Neem contact op met Bram Soenens voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Klik hier voor de persoonlijke website van loopbaancoach Bram Soenens.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

Je bent de geknipte persoon als jobcoach! Een luisterend oor, veel inzicht en ondertussen veel ervaring!

Wim Snauwaert

De loopbaanbegeleiding was heel leerrijk. Ik heb veel tips gekregen om te solliciteren.

N.V.

Bram komt steeds met creatieve ideeën om aan teambuilding te doen. Hij kijkt er steeds op toe dat elk persoon aan bod komt en z'n eigenheid kan behouden. Zij die wat minder vaardig zijn om contacten te leggen, helpt hij steevast op weg en biedt de nodige steun om uiteindelijk zelf het doel te bereiken. Hij is zeker mijn aanbeveling waard. 

Joke Cappon