Annelore Lauwereys


Regio Sint-Lievens-Houtem - Lede - Zottegem - Wetteren en Erpe-Mere 


Annelore Lauwereys - Loopbaancoach  Lindestraat 25, 9520 Bavegem

  annelore@loopbaangeluk.be

   0478 30 24 94

  "Je lichaam is het paard dat je geest berijdt, het is een voelend wezen, geen machine"

Wie is Annelore Lauwereys?

Als loopbaan-, HSP- , virtues-, burn – out en coach met behulp van paarden (equicoach) binnen Loopbaangeluk combineert Annelore Lauwereys tal van gespecialiseerde inzichtgevende modellen. Annelore Lauwereys helpt mensen, al dan niet in het bijzijn van haar paarden, uit ervaringen te leren.

Samen met jou onderzoekt Annelore Lauwereys situaties waarbij je ondersteuning kan gebruiken door zicht te krijgen op patronen, weerstanden of reacties die je moeilijk veranderd krijgt. Dikwijls kom je in omstandigheden terecht waarbij je achteraf bedacht hoe je beter wel had gereageerd. Door samen met de paarden te experimenteren met gedragsalternatieven, leer je nieuw gedrag aan die bij je past maar voorheen niet bewust van was. Je krijgt in de loopbaancoaching met Annelore Lauwereys de kans op voorhand te oefenen met behulp van de pony, de ezel of het paard.


Op die manier ga je automatischer reageren als je daadwerkelijk in een uitdagende situatie belandt.


Paarden zijn de barometer van onderliggende, onbewuste gevoelens en gedachten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat paarden je hartslag en ademhaling kunnen dedecteren. Annelore Lauwereys kan dus via de reacties van haar paarden sneller mogelijke blokkages opsporen en laagdrempelig bevragen. Annelore zet gespecialiseerde gesprektechnieken in om aan je veranderingsdoelen te werken: assertiever zijn, je grenzen stellen, makkelijker keuzes maken, leren loslaten, je drijfveren kennen van waaruit je energie krijgt i.p.v. te veel geeft, jouw leiderschapsstijl, jouw rol binnen een team,…


Het is een misvatting te denken dat je ervaring moet hebben met paarden.

Zelfs door observatie van de kudde kan je ‘immens’ veel leren!”

Het licht zien is beter dan tegen die ‘lamp’ te lopen, nietwaar? 😉


Paarden brengen verborgen gaven van de mens naar buiten, maar ook zijn kwetsbaarheden, zijn gewoonten en patronen. Een paard reageert als prooidier enkel op non verbale eigenschappen in het hier en nu. Tegelijkertijd slagen de paarden er toch in om onderscheidend te zijn, zonder te oordelen, en vertellen ze ons dat wij in de kern mooi, krachtig en wijs zijn en in staat tot eindeloze vernieuwing.

Contacteer Annelore Lauwereys vrijblijvend voor een gesprek.

Klik hier voor de persoonlijke website van loopbaancoach Annelore Lauwereys.

Website Annelore


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 


Coach Annelore Lauwereys

Bedankt voor je bericht

We contacteren je zo snel mogelijk

Coachees aan het woord ...

Goede gesprekken, heeft me inzicht doen krijgen hoe ik echt in elkaar zit. Rustige locatie, ervaren loopbaancoach. Ik verwacht een positieve verandering.

M.C.


Ik voelde me begrepen en gehoord en had na afloop weer zin om de dingen aan te pakken waar ik nog tegenaan loop. Doelgericht, confronterend en verhelderend tegelijkertijd, precies wat ik nodig had.

Tamara De Meester


Het was een hele ervaring! Een last die van me wegvalt, een verademing als het ware. Ik verwacht nu de richting te vinden die echt voor mij bestemd is.

Patricia Van Den Broeck