Voor je organisatie, bedrijf of team

Loopbaangeluk en welzijn op het werk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wil jij (opnieuw) gelukkige medewerkers? Schakel NextStep coaching in om op de cruciale punten aan de slag te gaan met medewerkers, leidinggevenden en teams. Ook bij ontslag kan je op ons rekenen. 

Teamcoaching - samenwerken met Radical Collaboration®
Welzijn op het werk - tevreden medewerkers met ons welzijnstraject
Communiceren in Harmonie - duidelijke en efficiënte communicatie
Leiderschapscoaching - Versterk jouw leidende capaciteiten

 
 
 

Er draait iets vierkant in je organisatie

Wil je de neuzen dezelfde richting laten kijken? De samenwerking in jouw team bevorderen? Een nieuwe leidinggevende de kans geven zijn of haar coaching skills te bevorderen? De onderlinge communicatie effectiever maken? Wij horen jou... 

> Ontdek ons aanbod

Je wil het welzijn van je medewerkers verhogen

1 op 4 medewerkers heeft te maken met ziekmakende stressniveau's. Welke stappen kan je als organisatie nemen om het welzijn te bevorderen? Van welzijnsbevraging tot groeiprogramma, we denken graag met jou mee!

> Ontdek ons aanbod

Je moet overgaan tot ontslag, helaas

Alle inspanningen ten spijt, is ontslag soms de beste keuze. Rond de samenwerking in schoonheid af door outplacement aan te bieden. Wij ontzorgen je administratief en versterken de ex-werknemer. Daarbij verliezen we ook het achtergebleven team niet uit het oog.

> Ontdek ons aanbod

Geen idee wat jij nodig hebt?

Bel ons en vertel je verhaal. We luisteren naar jou en denken mee over wat jij nodig hebt. Kunnen we je niet helpen? Dan verwijzen we graag door waar mogelijk. 

Bel 0477 85 59 98 of stuur een mailtje