Viola poppe

Regio Terneuzen - Zelzate (grensgebied Zeeuws-Vlaanderen - België)


Viola Poppe loopbaanbegeleiding coach in de natuur Terneuzen Zelzate

Viola Poppe

De Stropersstraat 63, 9190 Stekene
viola@nextstepcoaching.be 
0031 65 37 05 213
"Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden."

Wie is Viola Poppe?

Als bedrijfskundige, coach, financieel expert en consultant heb ik een zeer diverse achtergrond. In combinatie met mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid, deed ik ervaring op in de zorgsector, het bedrijfsleven en het onderwijs.


Mijn coachees zijn professionals, leidinggevenden of ondernemers. Allemaal krijgen ze de goede raad om zichzelf op nummer één te zetten, om de tijd te nemen om aan zichzelf en hun loopbaangeluk te werken.


Ik vind het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is, dat het ‘klikt. Ik maak tijd voor jou en ben geïnteresseerd in jouw verhaal.


Ik werk resultaatgericht, maar vanuit zachtheid. Op een duurzame wijze en al wandelend in de natuur bouw ik aan wat jij wil bereiken, aan oplossingen voor een betere toekomst. We vertragen bewust opdat jij jezelf goed leert kennen en voelt wat je belangrijk vindt in het leven. Ik leer je te luisteren naar je eigen innerlijke kompas zodat jouw koers weer duidelijk wordt en je weer energie krijgt. Als coach help ik je op weg, leer ik je zelf de regie te pakken. Zo kun jij kiezen voor datgene wat je nodig hebt om jouw loopbaan en carrièrepad zelf vorm te geven.


Als natuurcoach coach ik graag in volgende gebieden op de grens tussen Zeeuws-Vlaanderen en België: Clingse Bos, Stropersbos (Klinge/Stekene), de Braakman (Philippine), Axelse bos en Kloosterbos (Zelzate/Wachtebeke).

> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

De loopbaanbegeleiding heeft me meer inzichten gegeven. Een soort van rust, alsook een grond om verder op te bouwen. Ik verwacht meer evenwicht nu in mijn loopbaan en loopbaangeluk.


Janet Borrizee

Ik vond de loopbaanbegeleiding anders dan ik verwacht had. Het was verrijkend voor mezelf, de wandelingen in de natuur hadden zeker meerwaarde, het zorgde voor een losse sfeer.


Anoniem


> Maak een afspraak