Regina bijl

Regio Kalmthout


Regina Bijl loopbaanbegeleiding coach in de natuur Kalmthout

Regina Bijl

Putsesteenweg 151, 2920 Kalmthout
regina@nextstepcoaching.be 
03 608 55 53 (praktijk)
+31 629 26 30 77 (sms of WhatsApp)
"It ain’t over till it’s over.

"

Wie is Regina Bijl?

Ben je bereid om de verhalen die je uit je slaap houden samen te onderzoeken? Wil je ontdekken hoe jouw verlangen naar een leven met een loopbaan die echt helemaal bij jou past, er uit kan zien? 

Dan is de coaching van Regina Bijl helemaal op jouw lijf geschreven. Op een uitnodigende manier en met onbevooroordeelde, nieuwsgierige blik, gaat ze samen met jou op pad. Ze stapt naast je, op jouw pad, naar jouw bestemming.

Kortom, gaan voor een job waarin jij kan floreren, stralen èn ontspannen: dat is waar Regina in jouw coachingstraject naartoe werkt.

Vanuit haar jarenlange ervaring met professionele groei, functioneren met gehoorverlies, burn-out preventie, persoonlijke leiderschap en rouw, luistert en kijkt zij met aandacht. Je oefent met bruikbare tools en krijgt inzichten mee waardoor je meer kansen ziet en met meer vertrouwen keuzes maakt.

Oorspronkelijk van Rotterdam, woont Regina nu reeds 16 jaar met haar allerliefsten in Heide-Kalmthout (Antwerpen). Jouw coachsessie laat ze graag doorgaan in haar praktijk met veel lichtinval en zicht op het groen, of buiten in de altijd inspirerende stilte van de Kalmthoutse Heide.  


Blijf niet dromen. Regina zet graag samen met jou die stap verder.


Voor loopbaan gerelateerde vragen en als natuurcoach werkt Regina Bijl samen met NextStep Coaching en zijn loopbaancheques mogelijk. Vraag jouw cheques aan via de VDAB-site. Je hebt recht op 4 uur coaching  voor slechts 40 euro in totaal.   


Bereikbaarheid:

- Parkeren auto kan (gratis) bij haar praktijk Putsesteenweg 151, 2920 Kalmthout.

- Aan station Heide zijn BlueBikes te huur en ben je in 10’ bij mijn praktijk. https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/heide.

- Grenspark Kalmthoutse Heide is vanaf NMBS station Heide perfect te voet bereikbaar.> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Ik vond de loopbaanbegeleiding een eye-opener, een waardevolle ervaring. Ik kreeg het gevoel er niet alleen voor te staan en dat geeft kracht voor de toekomst. 


V.I.

De loopbaanbegeleiding was voor mij intens, maar de moeite waard. De mix van opdrachten waren interessant en tegelijk ook “rijk” in die zin dat ze de mogelijkheid geven om alle levensdomeinen en verwezenlijkingen in rekening te nemen en dit in evenwicht te brengen met je loopbaan. 

Een grote plus voor mij was dat Regina naast loopbaancoach ook hoorcoach en ervaringsdeskundige is. Dit leverde me veel concrete tips op om mijn welzijn op het werk te verbeteren.


Sofie V.R.

Ik vond de loopbaanbegeleiding verhelderend. Het heeft mijn inzicht verhoogd!


A.M.N.

> Maak een afspraak