Pascaline roels

Regio Brussel en omstreken


Pascaline Roels loopbaanbegeleiding coach Brussel

Pascaline Roels

Jubelfeestlaan/Boulevard du Jubilé 79 B6, 1080 Brussel
pascaline@nextstepcoaching.be 
0475 68 75 49
"Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal" - Albert Einstein 

Wie is Pascaline Roels?

Met veel betrokkenheid en fijngevoeligheid exploreert Pascaline samen met jou wat belangrijk voor je is.

Na een brede ervaring in human resources te hebben opgebouwd, werkt zij nu als zelfstandige HR Consultant, loopbaancoach en burn-outcoach. Haar werk is zowel organisatie- als individugericht, waardoor ze voeling houdt met de noden aan beide kanten en de brug kan faciliteren tussen beiden. Elkeen de ruimte geven die nodig is om zichzelf te ontwikkelen en de loopbaan/ het leven te leiden dat je echt wilt, is haar missie.

> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Perfect passend bij wie ik ben als persoon en wat ik op dit moment in mijn leven nodig heb. Pascaline heeft voelbaar veel ervaring in human resources, haar kijk en inzichten hebben me verrijkt, maar daarnaast is ze ook bijzonder empathisch en heeft ze inzicht in het creatieve proces. Een wonderlijke cocktail!


D.C.F.

De loopbaanbegeleiding heeft mij de ontbrekende structuur geboden om zelf verder te kunnen. Zeer waardevol door de opgebouwde vertrouwensband. Een grote hulp om stil te staan, en me gedragen te voelen in dit moment van balans opmaken. De begeleiding zal bijdragen tot meer vertrouwen en daadkracht vanuit mijn persoonlijke, innerlijke drijfveren.


Bruno Hardt

Zeer leerrijk en intens, maar tegelijkertijd heel ontspannend. De loopbaanbegeleiding hielp me om mezelf beter te leren kennen en vertrouwen te hebben in het verloop van de komende jaren. Dankjewel


Lotte Vermeir

> Maak een afspraak