mieke bloemen

Regio Beringen - Tessenderlo - Lummen


Mieke Bloemen loopbaanbegeleiding coach Beringen Tessenderlo Lummen

Mieke Bloemen

Stijn Streuvelstraat 18, 3583 Paal
mieke@nextstepcoaching.be 
0468 00 16 26
"Ik heb geen speciaal talent, ik ben gewoon nieuwsgierig." - Albert Einstein

Wie is Mieke Bloemen?

Ik geloof heel erg in de talenten van anderen. Ieder heeft op zijn minst een aantal talenten die niet (meer) gezien worden niet door anderen en vaak niet door zichzelf. Ik vind het zeer leuk om vanuit deze invalshoek aan de slag te kunnen gaan met anderen. Zichzelf opnieuw ontdekken, talenten ontdekken en (opnieuw) kunnen doen waar ze energie van krijgen.

Ik heb jaren ervaring in het coachen, zowel jongeren als volwassenen. Mijn ervaring in de bijzondere jeugdbijstand heeft me vooral geleerd dat wanneer je de focus legt op dingen die goed gaan en talenten van de jongeren, alles makkelijker en vlotter gaat.

Zelf haal ik er erg veel voldoening uit om anderen te kunnen helpen met zichzelf ( opnieuw) te ontdekken.

> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

De loopbaanbegeleiding was pittig, intens en confronterend. Het vergde heel wat energie van mezelf om na te denken en stil te staan bij de verschillende opdrachten en vragen die ik kreeg.

Maar dit alles was nodig om mijzelf te doen inzien wat ik graag zou veranderen aan mijn huidige situatie en zou willen in mijn toekomst. 

Ik verwacht dat de impact van de begeleiding mij meer plezier gaat bieden in mijn huidige job en inzichten gaat geven bij mijn volgende stappen.


S.C.


 

> Maak een afspraak