Kathleen Depuydt

Regio Zemst - Boortmeerbeek - Haacht - Mechelen


Kathleen Depuydt loopbaanbegeleiding coach Zemst Boortmeerbeek Haacht

Kathleen Depuydt

Blokstraat 13 te 3191 Hever-Schiplaken
kathleen@nextstepcoaching.be 
0491 87 84 86
"A ship in harbor is safe, but that is not what ships are built for." - John A. Shedd

Wie is Kathleen Depuydt?

Durf jij echt zijn wie je bent? 

En durf jij zelf aan het roer van je loopbaan te staan?


Als coach / loopbaancoach gelooft Kathleen Depuydt in de kracht van je eigen naturel en gaat ze graag mee op zoek naar jouw unieke pad. 

“Als kind was ik een durver en droomde ervan de wereld te verbeteren. Toch leerde ik gaandeweg tussen de lijntjes te lopen. Dat leverde heel wat waardevolle business- en levenservaringen op, waar ik nu de vruchten van pluk. Alleen had ik het gevoel steeds verder van mijn eigen pad te geraken.

Mijn rode draad was echter wel altijd duidelijk: in alles wat ik doe wil ik mensen verbinden, vanuit vertrouwen en authenticiteit.  

Dankzij mijn eigen zoektocht en het ontwikkelpad dat ik mocht lopen, kon ik mij een heleboel tools eigen maken en ben ik ook gecertificeerd coach, natuurcoach en loopbaancoach.  

Ik herontdekte zelf de sterkte van mijn naturel en durf die terug inzetten. En daar wil ik ook mijn coachees mee helpen.  Ik daag hen uit om hun unieke en beste versie van zichzelf terug te vinden en vanuit rust en zelfvertrouwen, stappen te durven zetten in de richting die zij willen.  

Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt, jezelf voorbijloopt, of niet weet welke richting je uit wilt en daardoor ter plaatse trappelt?

Wat je loopbaanvraag ook is, samen kijken we naar wat jij nu nodig hebt om terug je eigen koers te varen.”

Kathleen Depuydt  coacht vanuit haar thuispraktijk of in de omliggende natuur. > Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Kathleen nam me mee op een ongelooflijke reis doorheen mijn leven. Ze sterkte mijn zelfvertrouwen door mijn succesverhalen te ontrafelen. Ik ontdekte dat mijn droom in de lijn ligt van wie ik echt ben. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan en loopbaangeluk groot zal zijn. Het heeft me bevestiging gegeven van wat ik voelde. Dankjewel Kathleen voor jouw persoonlijke begeleiding.


Anoniem

De coaching met Kathleen was voor mij een heel waardevolle ervaring. Voor we met het traject begonnen, had ik het gevoel dat veel dingen in mijn leven “op mijn pad” waren gekomen, maar dat ik zelf niet echt bewust keuzes had gemaakt. In de sessies werden mij inzichten aangereikt aan de hand van mijn eigen input. Kathleen reikte me de tools aan om stil te staan bij bepaalde keuzes en inzichten te verwerven in mijn eigen doelen en waarden. Ze daagt je uit hier ook kritisch over na te denken. Ik heb terug zin om te gaan werken en voel me zelfzeker dat ik dankzij deze coaching de juiste keuze zal kunnen maken, en aanvoelen wat die keuze zal zijn. Ook als ik niet meteen de geschikte uitdaging vind, zal ik zelfzeker kunnen blijven.


Esmé

Heel doeltreffend en interessant, ook al zocht ik geen andere job. Het was zeer fijn stil te staan bij wat je doet en hoe je het doet. De kennismaking met mezelf was een onverwacht gegeven dat me zeker kan helpen in mijn loopbaan en mijn algemeen geluk.

In crisissituaties ervaar ik ook een andere kijk op de situatie doordat de coach me de kans gaf eerst een beetje mezelf tegen te komen, en te beseffen dat dit kan, mag en goed was. Bedankt Kathleen!


Els

> Maak een afspraak