Inge vandemoortele

Regio Brugge


Inge Vandemoortele loopbaanbegeleiding coach in de natuur Brugge

Inge Vandemoortele

’t Veld 15, 8310 Sint-Kruis
Ook coaching in een natuurgebied in het Brugse is mogelijk!
inge@nextstepcoaching.be 
0496 57 55 67
"There is no way to happiness. Happiness is the way."

Wie is Inge Vandemoortele?

Van opleiding ben ik bio-ingenieur (een studiekeuze maken vond ik moeilijk), maar ik heb altijd een voorliefde gehad voor mensen en hun (levens)verhalen. Na diverse jobs in de veevoedingssector heb ik bij de VDAB een kans gekregen binnen de “sociale” sector. Eerst als projectconsulent social profit, erna als loopbaancoach, een job die ik tien jaar met heel veel plezier uitgeoefend heb.


Als loopbaancoach werk ik liefst buiten (maar binnen kan ook!) omdat ik overtuigd ben van de meerwaarde van “coachen in de natuur”. Ik geef geen advies, maar ga graag samen met jou op zoek naar “antwoorden” op vragen die bij jou leven. De natuur helpt ons om dit op een ontspannende (meer ruimte, meer zuurstof, meer groen,…), dynamische en diepgaande manier te doen. Ze brengt ons terug tot onze “essentie”… tot wat er echt toe doet.

> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Ik wist niet wat ik moest verwachten en het was een stap buiten mijn comfortzone. Op een knooppunt op mijn loopbaan, wist ik niet welke richting uit te gaan. De wandelingen en gesprekken deden me stilstaan bij wie ik ben, wat ik kan en nadenken over wat ik wil gaan doen.


Anoniem

Ik vond de loopbaanbegeleiding een goeie stap om mijn doelen/wensen/sterktes te ontdekken en te bevestigen. 

Het geeft voldoening dat ook een onbekende mijn kwaliteiten ziet/ontdekt door te vertellen over mezelf, mijn job, enz. 
Het is een grote stap, maar toch een lage drempel om opnieuw je kompas in te stellen. 

Ik weet waar ik wel goed in ben, wat ik graag doe en wat ik mis. Door ver te onderzoeken, leren, eigen initiatieven te nemen, vooruit te gaan, hoop ik om in de toekomst meer mijn eigen ding te kunnen doen. Dankjewel Inge voor alle leuke wandelingen en gesprekken!


Anoniem

 De loopbaanbegeleiding was interessant voor mij. Het heeft mij doen nadenken over mijn professionele toekomst. Ook hoe mijn huidige job mij veel energie kost en andere (meer fysieke activiteiten) mij energie geven. Ik moet dus een gans andere richting uitgaan. Ik verwacht dat mijn loopbaangeluk sterk zal toenemen vermits ik mijn huidig werk zal inruilen voor iets anders.


F.B.

> Maak een afspraak