gerda Devos

Regio Wilrijk - Hemiksem - Boom - Puurs


Gerda Devos

Keizerstraat 67, 2845 Niel
Groepspraktijk Vierbunder – Vierbunderplein 3, 2610 Wilrijk
gerda@nextstepcoaching.be 
0478 25 03 03
"You've always had the power my dear, you just had to learn it for yourself." - The Wizard of Oz

Wie is Gerda Devos?

Ontdekken waar jouw kracht schuilt om professioneel te bloeien, dat is wat Gerda Devos je biedt. Daarvoor vertrekt zij in de begeleiding vanuit jouw probleem of vraag. 

  • Mijn job geeft me geen voldoening meer. Wat maakt me echt blij ? 

  • In welke job vind ik mezelf terug ?  

  • Hoe komt het dat anderen me zo weinig waarderen ? 

  • Help, ik blokkeer mijn talenten. Op welke manier kan ik ze weer inzetten?

  • Ik werk heel hard en dan nog lukt het me niet alles naar behoren te doen. Wat doe ik fout? 

Dit zijn maar enkele voorbeelden. 


Steeds kijken we ook naar wat jij kan doen om daar verandering in te brengen. Gedaan met wachten tot er iemand dat probleem voor je oplost, gedaan ook met alle problemen op te lossen voor een ander en zelf in de kou blijven staan. Je neemt zelf het heft in handen in een richting waarbij jij je gelukkig voelt.   


Daarnaast is Gerda gespecialiseerd in thema’s omtrent verlies en verandering. Door zorgvuldig afscheid te nemen van wat er was, kan je weer voluit voorwaarts gaan en opnieuw plezier vinden in je werk, in je leven. 


Met welke vraag je ook komt, Gerda onderzoekt samen met jou hoe je weer uitkomt bij een professionele situatie die je voldoening brengt. Daarvoor hoef je niet noodzakelijk van job of werkgever te veranderen. Soms heeft blijven jouw voorkeur en dat is prima. 

Weet dat jij steeds de touwtjes in handen houdt en jij degene bent die de beslissingen neemt. Het doel is te komen tot dat o zo verlangde loopbaangeluk 🍀.


Je kan bij me terecht in Wilrijk op de Luithagen en in Niel.  Naast deze 2 locaties sinds 2020 ook in de natuur.

> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Als een warm dekentje op een frisse herfstdag, met het zonnetje in het gezicht. Het voelt als thuiskomen. Op een creatieve manier je eigen ik kunnen vinden zonder gebonden te zijn aan maatschappelijke verwachtingen.


Anoniem

Een interessante route om nieuw geluk in het zakelijk leven te krijgen. Ik ontdekte opnieuw mijn drijfveren en hoe ik mijn talenten in een nieuwe loopbaan kan aanwenden. Heel inspirerend, ik verwacht een gunstig effect op mijn loopbaan.


Anoniem

Heel tevreden. Dankzij de loopbaanbegeleiding vind ik nu een beter evenwicht tussen werk en privé en kan ik toch nog de job doen die ik graag doe. Ik had de chance een gemotiveerde coach te hebben!


S.C.

> Maak een afspraak