Geert van vooren

Mobiele coach


Geert Van Vooren loopbaanbegeleiding coach in de natuur Gent Vinderhoutse bossen

Geert Van Vooren

Mobiele werkplek, coach in de natuur Vinderhoutse bossen, uitvalsbasis: Beekstraat 46 te 9031 Gent
geert@nextstepcoaching.be 
0489 96 66 20
"De weg is wijzer dan de wegwijzer"

Wie is Geert Van Vooren?

Coachen naar jouw natuur! Dat is de passie van Geert Van Vooren. Geert Van Vooren komt je (figuurlijk én letterlijk met de coachmobiel) afhalen waar jij je bevindt! We vertrekken vanuit jouw vraag en thema, we gaan samen op pad in de natuur en Geert Van Vooren brengt je stap voor stap naar jouw bestemming. Eénvoudig en krachtig!


Ik werk ervarings- en praktijkgericht. Als gecertificeerd coach in de natuur, maakt Geert Van Vooren optimaal gebruik van de natuuromgeving als creatieve partner, en dit vanuit diverse (NLP, Voice dialogue, systemisch werk, TGI) ontwikkelingsgerichte visies.


Geert Van Vooren put uit een rijke levenservaring en professionele ervaring als (loopbaan)coach en als leidinggevende. Voor alle info: https://www.coachmobiel.be/.


> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Eindelijk tijd voor mezelf! Professioneel iemand die luistert en mee zoekt naar mogelijkheden om een zicht te krijgen op mijn situatie en concrete tips aanreikt om situatie te veranderen.


H.D.

Geert's coaching in de natuur helpt me op een hele warme, naturelle en inspirerende manier een aantal knooppunten op mijn levenspad aan te pakken.

Zijn persoonlijke aanpak en de manier waarop hij luistert en de omgeving gebruikt als instrument is bewonderenswaardig.

Zijn passie voor coaching straalt en voelt goed!


Z.K.

Geert heeft me eerst en vooral heel veel zelfvertrouwen gegeven. Ik geloof dat ik met tijd een geschikte job vind die mij meer voldoening geeft.

Onze wandelingen vond ik heel ontspannen. Onze gesprekken waren heel natuurlijk, alsof ik hem al jaren lang kende. Ik kreeg altijd een enorme positieve boost van Geert.

Ik ben heel dankbaar aan Geert omdat hij dit traject met mij wou doorlopen. Ik heb veel bijgeleerd en beseft wat mijn behoeften en noden zijn bij een werkplek.

Het feit dat dit allemaal wandelend kon doorgaan vond ik fantastisch en zou ik iedereen aanraden!


P.D.

> Maak een afspraak