De Basis - Boost je Coachende Vaardigheden

Een start-to-coach traject waarin je geen ervaring dient te hebben met coaching en je leert hoe je een coachende attitude in de praktijk brengt. Onder begeleiding van 2 ervaren coaches met elk een eigen stijl en expertise.

Of als coach op zoek naar manieren om je coaching skills aan te scherpen? In deze training ga jij jezelf als coach beter leren kennen, zowel je sterke als je zwakke kanten. Als je bijvoorbeeld de neiging hebt om te lang voorzichtig te bevragen zal je weten wanneer en hoe jij dat precies doet. En je zal leren wanneer en hoe je jezelf kan bijsturen. Het is de rijkdom van jouw coachende vaardigheden die de kans om daadwerkelijk bij te dragen aan (loopbaan)geluk van je coachee sterk te verhogen.

Deelnemers aan het woord...P.V.

Ik vind de opleiding zeer inspirerend als startend coach. Het laat me breder kijken. Ik heb geleerd om met nieuw perspectief te kijken, te spelen op gevoel, doelen vastpakken en concreet te zijn. 

Gert C.

Ik vond de opleiding enorm leerrijk! Ik ga zeker aan de slag met het stappenmodel en de interactievaardigheid. De combinatie van de twee trainers samen is een meerwaarde. 

J V.C.

Enthousiaste en professionele coaches met een interactieve aanpak. Zeer verrijkend, duidelijk gestructureerd en met ruimte voor eigen inbreng.