Ellen Heylen

Regio Merchtem - Malderen - Kapelle-op-den-Bos


Ellen Heylen loopbaanbegeleiding coach Merchtem Malderen Kapelle-op-den-Bos

Ellen Heylen

Boskantstraat 35, 1840 Steenhuffel
ellen@nextstepcoaching.be 
0494 61 76 29
"Geef me werk dat bij me past, en ik hoef nooit meer te werken" - Confucius

Wie is Ellen Heylen?

Welkom op de informatiepagina van Ellen Heylen. Na jaren binnen de bedrijfswereld aan de slag te zijn als HR verantwoordelijk, besloot ze haar passie te volgen in het begeleiden van mensen.

Als loopbaancoach wil ze dan ook graag samen met jou op zoek gaan naar jouw talenten en energiebrengers. Deze vormen dan ook de perfecte basis om verder te bouwen aan jouw carrièrepad. Samen gaan jullie op zoek naar wat jou gelukkig maakt.

Want… achter je huidige tewerkstelling zet je niet noodzakelijk een punt, maar wel een puntkomma.


> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Een stap die ik nooit genomen zou hebben zonder duwtje in de rug en die me toch nieuwe inzichten heeft gegeven. Ik blijf wie ik ben maar ben me bewuster van mijn valkuilen. Wat vroeger niet kon of mocht van mezelf voor mezelf kan ik nu wel toelaten, ik heb nu meer valabele opties.

E.

Snelle afspraak en feedback. De instelling en benadering van de coach paste helemaal bij mijn persoonlijkheid en wat ik nodig had. Het onduidelijke is duidelijk geworden, ik heb veel tips en ideeën opgedaan.


Elke V.

Af en toe confronterend, maar op een constructieve manier. Het verrijkte en bevestigde inzichten die ik had over mezelf en mijn loopbaan. Bracht ook nieuwe inzichten in bepaalde aspecten van mezelf mee.

> Maak een afspraak