Elke De Keyser

Regio Denderleeuw - Affligem - Ternat - Ninove - Aalst


Elke De Keyser - Loopbaancoach

Bakergemveldlaan 11A - 9472 Denderleeuw
elke@nextstepcoaching.be
0493 24 74 55 
"Doing what you like is freedom, Liking what you do is happiness!"

Wie is Elke De Keyser?

Verlang je op maandag alweer dat het al vrijdag was?
Tel je dagelijks de uren tot je weer naar huis kan en kijk je daarbij minstens 20 keer hoe laat het nog maar is?
Droom je luidop van je pensioen…maar... back to reality, dat is nog minstens 25 jaar?
Is je omgeving je gezaag over je werksituatie beu gehoord en wordt het tijd om de koe nu es echt bij de horens te vatten? Herkenbaar?

Tijd voor meer werkgeluk!

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen Human Resources kent Elke de arbeidsmarkt op haar duimpje alsook de problematieken van een arbeidsomgeving. Vandaag ondersteunt ElkeHR-departementen als zelfstandig HR Consultant, naast haar praktijk als Loopbaancoach.

Wat je mag verwachten?

Zeker geen schoolse vragenlijsten maar dynamische sessies zonder blabla met een vleugje humor. Met oprechte aandacht luistert ze naar wat je ECHT te vertellen hebt en waar je misschien onbewust vastloopt. Ze gaat diep om samen met jou naar jezelf en je loopbaan te kijken en identificeert concrete stappen die je onmiddellijk kan zetten naar meer werkplezier.

Ben je bereid jezelf kritisch onder de loep te nemen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Het was heel erg persoonlijk en op maat. Een begeleiding waar er écht naar mij gekeken en geluisterd werd. Het heeft me ook nieuwe inzichten en AHA momenten opgeleverd. Daarnaast was het ook een hulpmiddel om niet alleen rationeel maar ook met mijn gevoel te beslissen. Het proces heeft me terug wat vertrouwen gegeven dat ik mijn weg zal vinden. Bedankt Elke.

L.B.

Ik vond de loopbaancoaching op zich een heel intensieve ervaring. Ik keek er telkens naar uit. Ik werd geconfronteerd met mijn eigen ik en kreeg inzichten in waar ik mee vast zit. De ene keer ging het goed, de andere keer was ik zeer emotioneel. Uiteindelijk werd veel duidelijk. Het is niet gemakkelijk om dit om te zetten in de realiteit en objectief te kunnen blijven kijken naar wat je terug mee ‘sleurt’. Het is echt een meerwaarde om te doen in de huidige snelle maatschappij.

Kort samengevat: een super fijne ervaring die een meerwaarde biedt aan mensen die het even zelf niet meer ‘objectief’ zien.

– L.V.

Ik heb reeds verschillende online coaching sessies met Elke ervaren, en ik merk geen verschil met coaching ter plaatse. Het voelt voor mij zelfs nog comfortabeler. Enerzijds omdat ik dan de afstand niet moet doen, maar anderzijds voel ik me thuis ook meer op mijn gemak. Ik zit in mijn eigen veilige coconnetje en kan me helemaal inleven in de coaching. Elke speelt heel sterk in op de dingen die ik zeg waardoor de connectie tussen ons even sterk is. Het lijkt wel alsof ze naast me zit. En nadien moet ik niet meer naar huis rijden. Zeker als de coaching veel met me gedaan heeft is dat een groot voordeel.

– Kristin

Maak een afspraak