Birgit van vreckem

Regio Tervuren


Birgit Van Vreckem loopbaanbegeleiding coach Tervuren

Birgit Van Vreckem

Overeen te komen na afspraak, 3080 Tervuren
birgit@nextstepcoaching.be 
0495 25 55 36
"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pippi Langkous

Wie is Birgit Van Vreckem?

Zoals een ontdekkingsreiziger nieuwsgierig is naar nieuwe werelden, is Birgit nieuwsgierig naar verhalen van mensen op ontdekking naar nieuwe of andere loopbaanpaden. Het plan is om samen op pad te gaan om na te gaan waar jouw loopbaangeluk ligt. Samen op ontdekking gaan naar nieuwe inzichten, is zo veel boeiender dan alleen.

Birgit nodigt je uit om jouw loopbaanverhaal te schrijven, te herschrijven of samen te bekijken welke plotwendingen mogelijk zijn. Een ontdekkingsreiziger moet immers af en toe eens stilstaan om terug op adem te komen.

Sta je op een tweesprong in je carrière? Voel je waar je loopbaangeluk ligt, maar durf je die eerste stap nog niet te zetten? Vind je dat je loopbaan in een doodlopend straatje zit? Birgit gaat als een reisgezel met jou mee met als doel om jouw loopbaangeluk te vinden of te versterken. Doorheen de verschillende oefeningen komen jouw talenten aan bod, jouw waarden en normen en hoe die het best kunnen openbloeien op de werkvloer. De focus ligt op kleine en grote successen, op moed om andere paden in te slaan en respect voor jouw loopbaanvraag.


Welke verhalen schrijft Birgit Van Vreckem op dit moment?

Het verhaal van deeltijds werkende moeder van twee opgroeiende tienerdochters en echtgenote. Het verhaal van taaldocent met een passie voor coöperatieve leervormen van agile en scrum tot liberating structures, studentencoach en loopbaancoach.


Welke verhalen heeft Birgit Van Vreckem achter zich gelaten?

- Het verhaal van office manager, communicatieverantwoordelijke en taaldocent in avondschool.


Welke leerschool heeft Birgit Van Vreckem gehad?

- Vertaler: Nederlands, Engels, Russisch in Antwerpen;

- Internationale relaties in Louvain-la-Neuve en Sint-Petersburg ;

 - Lerarenopleiding; train-de-trainer-opleiding; coachende vaardigheden; workshops rond coöperatieve leervormen zoals scrum en agile; opleiding tot loopbaancoach en vooral de beste leerschool van allemaal: het leven zelf met elke dag een nieuwe kans om bij te leren.


> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Ik verwacht dat de impact van de begeleiding op mijn loopbaan en loopbaangeluk echt wel bepalend zal zijn. Via dit traject werd ik geconfronteerd met mezelf en heb ik van mezelf, onder begeleiding van de coach, echt een duidelijke richting kunnen geven aan wat ik nu echt wel gaan doen. 


T.S.


 

> Maak een afspraak