ariane bosmans

Regio Dilbeek - Asse - Ternat


Ariane Bosmans loopbaanbegeleiding coach Dilbeek Asse Ternat

Ariane Bosmans

Kloosterstraat 63, 1700 Dilbeek  
ariane@nextstepcoaching.be 
0479 09 05 83
"Real Communication is Impossible without Listening."

Wie is Ariane Bosmans?

Ariane Bosmans is een Marketing Communications Manager met ervaring in verschillende  sectoren.  De veerkracht die Ariane na een korte burn-out ontdekte, hebben haar ertoe geleid een nieuwe beroepsmatige koers te varen als loopbaancoach, waarbij interactief menselijk contact centraal staat met focus op loopbaangeluk.

Mensen de power en tools geven om te groeien, verder te komen in het leven, een “go-for-it” spirit … is haar streven. Luisteren naar jezelf, leven en werken op een ontspannen manier, doen wat je gelukkig maakt, dit stimuleert Ariane  graag, rekening houdend met jouw uniek DNA als persoon.

Neem alvast een eerste stap naar je loopbaangeluk en contacteer Ariane Bosmans voor een eerste (vrijblijvend) verkenningsgesprek.


> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

Ik vond de begeleiding heel positief, verrassend, diepgaand en soms ook confronterend. Brengt orde in de chaos in mijn hoofd geeft antwoorden op de vragen over hoe het nu verder moet en hoe ik er aan kan beginnen. Ik verwacht een positieve invloed op mijn work-life balance en hoe ik mijn kwaliteiten/talenten effectiever kan benutten.


Birgit Rampf

De loopbaanbegeleiding was zeer leerrijk. Ariane is een zeer aangename dame, ze neemt haar tijd en is zeer begaan. 

Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan en loopbaangeluk redelijk groot zal zijn. Zonder de coaching zou ik niet weten hoe eraan te beginnen.


Christine Baudewijn


 Confronterend voor mezelf, intensief, open communicatie.

Ik verwacht dat deze begeleiding een positieve impact zal hebben op mijn loopbaan.


Anoniem


> Maak een afspraak