annemie van hyfte

Regio Eeklo - Lievegem


Annemie Van Hyfte - Loopbaancoach

Oostwinkeldorp 14 te Oostwinkel (Lievegem)
annemie@nextstepcoaching.be 
0467 02 31 98
“De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf.”

Wie is Annemie Van Hyfte?

Annemie Van Hyfte is mama van 2 kinderen die ondertussen in de puberfase zijn terechtgekomen. Mauro, een verstrooide dromer van 12 jaar en Hanne, een nuchtere jongedame van 14 jaar waarmee ze diepgaande gesprekken kan voeren.

Ze herinnert zich zelf de vraag als kind nog goed “wat wil je later worden? Voor Annemie was het simpel. Ze zei gewoon “later ga ik mensen helpen”. Hetgeen ze al gans haar professionele carrière tracht te doen.

Ze is gestart met het helpen van daklozen, daarna langdurig werklozen, en nu heeft ze haar geluk gevonden in het ondersteunen van iedereen die aan het werk is. Of je nu zelfstandig bent of werknemer, een man, vrouw, transgender,... Of je nu werkt bij de overheid, in het onderwijs, in de zorg, KMO, fabriek,...

Voor Annemie is het duidelijk: we zijn allemaal mensen en onafhankelijk van het opleidingsniveau, afkomst,... zitten we vaak in de knoei met dezelfde thema's. Voor Annemie verdient iedereen dan ook volop loopbaangeluk. Ook jij!

Ze heeft een aantal jaren geleden het beestje “burn-out” zelf aan den lijve ondervonden. Ze weet dan ook hoe het voelt om “op die eenzame plek” te zitten. Maar ze is zich heel bewust dat dit haar gevormd heeft tot de vrouw die ze nu is. Terug naar je buikgevoel durven gaan en terug kiezen voor jouw eigen “zijn”. Dat is de weg dat ze samen met jou wil afleggen.

Warme spontaniteit, diepgang en respectvol omgaan met anderen is voor Annemie heel karakteristiek. Ze is er dan ook van overtuigd dat het veilige gevoel heel belangrijk is in haar begeleidingen en heeft bewust gekozen om ook jou bij haar thuis te ontvangen zodat jij je snel “thuis” kan voelen.

Annemie Van Hyfte heeft een HR achtergrond en meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in het ondernemerschap en is kort voor de coronacrisis zelfstandig geworden. Dit heeft haar ogen geopend hoe moeilijk het soms is om als kleine tot middelgrote zelfstandige te werken.

Ze wil dan ook een warme oproep doen naar zelfstandigen toe: heb je nood aan betaalbare ondersteuning op maat van jouw bedrijf? Maak dan gebruik van deze subsidie en aarzel niet om haar te contacteren en na te vragen welke ondersteuning je kan verwachten. Het is zo veel meer dan je denkt!  

Heb je zin om kennis te maken met Annemie? Neem dan contact op met haar via bovenstaande gegevens.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

Ondanks het idee dat het niets voor mij ging zijn; was het een heel leerrijke ervaring en heeft het een impact gehad. Het heeft me andere invalshoeken, rust en geluk gegeven.


K.M.

Annemie straalt positiviteit uit en geeft inzicht in kwaliteiten. Het was een eye opener op een positieve manier om te leren omgaan met mijn gevoelens en omgeving.


B.D.

Ik vond de loopbaanbegeleiding aangenaam, leerrijk en inspirerend.

Ik verwacht dat het mij zal brengen waar ik heen wil dankzij Annemie.


Ricky Beirnard