An Pintelon

Regio Deinze - Gent - Eeklo (9031 Drongen - 9000 Gent)


An Pintelon loopbaanbegeleiding coach Drongen Deinze Gent Eeklo

An Pintelon

Deinse Horsweg 35, 9031 Drongen
an@nextstepcoaching.be 
0473 78 33 58 
"Het is nooit te laat om te worden wat je kunt zijn." - George Eliot  

Wie is An Pintelon?

De passie van An is het begeleiden van mensen in hun groei, ontwikkeling, kracht en vitaliteit. In iedere situatie en persoon zijn mooie aspecten te ontdekken. An Pintelon gelooft dat het nastreven van jouw dromen de moeite waard is en tot mooie wendingen leidt. Mogelijkheden en oplossingen liggen veel vaker vlakbij dan men denkt. Daarbij is ze graag de gids op jouw pad.

Als persoon valt An terug op haar innerlijke rust, intuïtie, vertrouwen en gedrevenheid. Ze heeft een uitgebreide HR-ervaring in talentmanagement, vorming en loopbaancoaching zowel in de privésector als bij de overheid. Ze heeft ook een opleiding loopbaan met zorg genoten.

An Pintelon heeft ook veel ervaring in stress- en burnout begeleiding. Ze volgde hiervoor verschillende opleidingen waaronder de erkende opleiding hartcoherentiecoach.  

De coaching kan zowel op de werkplek, in haar eigen praktijkruimte of in de natuur plaatsvinden.  Sinds 2018 is An Pintelon een gecertificeerde coach in de natuur en is hierin actief voor zowel  groeps- als individuele trajecten.

Steeds welkom bij An voor een eerste kennismakingsgesprek, neem gerust contact met haar op voor verdere afspraken.


> Maak een afspraak

Deze coachees waren alvast tevreden!

An creëerde een veilige plek waar ik me goed voelde en voluit kon praten en mezelf zijn. Ik kreeg meer inzicht in wat ik wil en hoe ik dat kan inzetten op het werk.

Saskia W.


Ann is een luisterend oor. Ze laat je je frustraties uitspreken, waardoor je zelf tot het besef komt welke kwaliteiten en werkpunten je hebt. Ik moest me niet schamen voor mijn gedachten. Daardoor kon ik mezelf opnieuw vertrouwen. Ik kwam buiten met de zekerheid dat ik juiste keuzes maakte.

H.S.


Een ware ontdekking met betrekking tot ‘mijn ik’. Vanaf nu wordt alles anders en de meesten rond mij ervaren dit positief. Professioneel is de koerswijziging reeds gestart!

I.M.


> Maak een afspraak