sabrina heymans

Regio Lebbeke - Aalst - Buggenhout - Oudegem


Sabrina Heymans loopbaanbegeleiding coach Lebbeke Aalst Buggenhout Oudegem

Sabrina Heymans - Loopbaancoach

Stationsstraat 61/0002, 9280 Lebbeke
Praktijk Lambroeck, Lambroeckstraat 110, 9200 Oudegem
sabrina@nextstepcoaching.be 
0476 55 45 20
"Wie aan het roer van zijn levensschip durft staan, kan zijn richting bepalen. Wie toekijkt vanaf de kant raakt niet vooruit."

Wie is Sabrina Heymans?

Sabrina had zelf twee keer een burn-out nodig om te beseffen dat haar grootste kracht ligt in het mensgericht werken. Ze doorzwom dus best wel wat watertjes om te staan waar ze nu staat: een loopbaancoach die je helpt twijfels, stress of blokkades om te buigen tot kansen.


Samen met jou bekijkt Sabrina je talenten en drijfveren. Wat maakt je gelukkig? Waar droom je van? Wat wil je op loopbaanvlak bereiken? Waar ben je goed in? En dan vooral, wat is jouw ‘next step’ om dat doel te bereiken? Samen sterk, samen vooruit.


Wie of wat bepaalt haar aanpak? Jij. Want coachen is maatwerk. Iedereen is anders, iedereen heeft andere noden en wensen van waaruit een coachsessie vertrekt.


~Laat je hart spreken~


Wil jij ook bewust jouw droom achterna en voldoening halen uit je werk? Neem dan contact op met Sabrina.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

Voor mij is de loopbaanbegeleiding heel gemoedelijk, op een ontspannende manier verlopen. Het heeft me geholpen om mezelf terug beter te leren kennen. Ik heb de kracht van communicatie herontdekt. De loopbaanbegeleiding vond ik heel ondersteunend en stelt me beter in staat om open te communiceren op de werkvloer, moeilijke zaken bespreekbaar te maken, mijn grenzen aan te geven.


F.E.

Heel persoonlijke aanpak, gaf veel ruimte om mezelf toe te lichten zowel persoonlijk als op mijn cv en sollicitatiebrief.


V.B.

Leerrijk, duidelijk, goede oefeningen, rustgevend.
Zelf rust gevonden, inzichten gevonden, sterker uitgekomen.


E.L.