Linske brood

Coach in de natuur regio Antwerpen


Linske Brood loopbaanbegeleiding coach in de natuur Antwerpen

Linske Brood - Natuurcoach

Provinciaal Groendomein Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246, 2100 Antwerpen
Veltwijcklaan 27, 2030 Ekeren
linske@nextstepcoaching.be 
0495 48 71 42
"Stap voor stap naar vooruitgang."

Wie is Linske Brood?

Heb je het gevoel dat je jezelf als drukbezette moeder een beetje voorbij loopt? Nood aan rust, overzicht in de chaos en een portie beweging? Top, Linske is your woman. Samen halen jullie buiten een frisse neus en laten tegelijkertijd een frisse wind waaien. Jouw goesting en haar ervaring als Natuurcoach doen de rest.


Linske Brood is van nature resultaatgericht en loodst je graag naar een praktisch plan van aanpak. Tegelijkertijd ziet ze het meeste resultaat als klanten hun gevoel volgen. Ze is sterk in het gebruik van creatieve werkvormen die je de kans geven om dat gevoel te ervaren. Samen wandelen jullie op de mooiste plekjes en creëren een leven op jouw ritme.


Linske is gespecialiseerd in grenzen stellen, milde communicatie en leven op je eigen ritme. Simpel, luchtig, moeiteloos. Het is haar missie om ervoor te zorgen dat jij elke dag met goesting aan je dag begint en stralend door de dag flaneert. Want je bent dat keihard waard.


Linske Brood is coach in de Antwerpse natuur. De Hobokense polder en de Oude Landen in Ekeren zijn aanraders, maar ze spreekt ook graag met je af in het Nachtegalenpark, het Rivierenhof of een mooi stukje natuur bij jou in de buurt.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

Linske was heel aangenaam in de omgang. Wat ik ook vertelde, ze had geen vooroordelen en stond open voor mijn verhalen/problemen. Ze luisterde super goed en ik voelde mezelf echt heel erg op mijn gemak.


Loopbaanbegeleiding in de natuur vond ik ook super aangenaam en veel leuker dan dat ik een saai kamertje zou moeten "vastzitten". Het gaf mij nieuwe inzichten vanuit een totaal andere invalshoek. Het heeft me echt deugd gedaan! 


Ik weet nu wat ik wil, wat ik zoek in een job en ben bewuster geworden van een aantal zaken, die ik daarvoor niet helemaal begreep. Ik vond dit echt een geweldige ervaring en zou zeker nog meerdere sessies hiervan bij Linske willen volgen mocht het nodig zijn!Maxine

Ik ben heel blij dat ik mijn gevoel ben gevolgd, dat ik iemand extern nodig had om dichter bij mezelf en een antwoord op mijn vragen te komen. Mijn vriendin sprak vol lof over jou en het feit dat je in de natuur werkt en niet gewoon op een kantoor sprak mij enorm aan. Tijdens de wandelingen zorgde je voor de nodige rust en liet je mijn chaos verdwijnen. 


Na de eerste wandeling met jou wist ik het: ik wil met kinderen gaan werken. Ik herinner mij tijdens de eerste wandeling "de bloesemboom", een beeld dat ik nog veel heb gebruikt in mijn hoofd: de weg vooruit, recht op mijn doel af. Een halfjaar later heb ik het pad effectief bewandeld, mijn job achtergelaten voor mijn droom en aan het werken met kinderen!Birgit

De coaching was een cadeau van mijn vriendin omdat ik geen recht had op loopbaancheques. Ik kan het echt aanraden: door gesprekken en denkoefeningen met iemand die een andere kijk heeft op de arbeidsmarkt en het leven kom je tot inzichten waardoor je keuzes op een andere manier zal maken. De ongedwongen sfeer van een wandeling in de natuur sprak me aan.

Linske wist me uit m'n comfortzone te halen en de juiste (soms ontwapenende) vragen te stellen die me aan het denken hebben gezet. Je gaat naar huis met inzichten waar je concreet mee aan de slag kan. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik een duidelijker beeld kreeg van wat ik in een job zoek en tijdens m'n komende sollicitaties beter kan uitmaken of iets bij me past.


Patrice