katrien pauwels

Regio Temse - Hamme - Waasmunster - Sint-Niklaas


Katrien Pauwels loopbaanbegeleiding coach equicoach Sint-Niklaas Temse

Katrien Pauwels - Loopbaancoach

Hoogstraat 22, 9220 Hamme
Molenstraat 100, 9140 Temse (Tielrode)
katrien@nextstepcoaching.be 
0486 80 28 92
"Als woelig water tot rust komt, wordt het langzaam helder. Als iets traag in beweging komt, komt het langzaam tot leven." - Lao-Tse (Chinees filosoof +/- 600v.C.)

Wie is Katrien Pauwels?

Als Maatschappelijk Werker heeft Katrien Pauwels bijna 20 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen in de zorgsector.  Na enkele jaren geleden zelf geconfronteerd te worden met een burn-out en daardoor zelf meer inzicht te gaan zoeken in haar eigen hoogsensitiviteit heeft Katrien doen beslissen om zich meer te gaan verdiepen in deze thema's.

Als gecertificeerd loopbaanbegeleider en HSP-Coach begeleidt Katrien Pauwels jou graag in jouw zoektocht naar meer loopbaangeluk, meer rust en evenwicht, omgaan met stress, omgaan met overprikkeling, ...  Ze streeft ernaar om elke persoon te een leven te laten leiden op zijn eigen tempo en in zijn eigen kracht.

Katrien Pauwels ontvangt je graag in de groepspraktijk Huis-p in Hamme of bij coachingspraktijk Paard & Insight coaching te Tielrode.  In Tielrode biedt Katrien jou ook de mogelijkheid voor equi-coaching, dit zowel voor de persoonlijke coachings (Stress|HSP|Burn-out) als voor loopbaanbegeleiding.


Vraag je kennismakingsgesprek aan via onderstaand formulier 

Bedankt voor je bericht

Ons team zal je zo snel mogelijk contacteren

Deze coachees waren alvast tevreden!

Ik heb de loopbaanbegeleiding als positief ervaren. Het was een eye-opener en tegelijkertijd ook confronterend. het heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in waar ik naartoe wil. 


Anoniem